Μαίρη Μαίρη Μαίρη (17/2): «Ο μικρός τυμπανιστής, τελείωνε» - Χαμός στο σπίτι με τους καθηγητές και τις ερωτικές "στιγμές"

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (17/2): «Ο μικρός τυμπανιστής, τελείωνε» - Χαμός στο σπίτι με τους καθηγητές και τις ερωτικές

Η κωμική σειρά του Mega τριών γυναικών με μόνο κοινό το όνομα τους, Μαίρη Μαίρη Μαίρη είναι εδώ με ένα ακόμη όλο γέλιο επεισόδιο, παρά τα όσα έγιναν γνωστά για την σειρά (δείτε εδώ τι).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μαίρη νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος. Αλλο ένα μεγάλο εpωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη.

Αναλυτικά οι σημερινές (17/2) εξελίξεις στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 21

Μαίρη: βρίσκεται και πάλι σε εpωτικό δίλημμα, ανάμεσα σε δύο άντρες. Συζεί σχεδόν με τον νεαρό Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης), αλλά όλο και πιο συχνά σκέφτεται τον ώριμο Παύλο.

Μαίρη: καθοδηγείται από την κολλητή της, τη Μιμίκα, για το πώς θα κάνει τον άντρα της να ζηλέψει. Αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένοχη μοιχείας και κάποια στιγμή ο Γιώργος πέφτει στην παγίδα.

Μαίρη: ο άντρας της ο Κώστας, είναι έξαλλος με το ενδεχόμενο ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, τα έχει με έναν συμμαθητή της. Ως κλασικός υπερπροστατευτικός μπαμπάς υποφέρει και η Μαίρη προσπαθεί να τον ησυχάσει.