Το βραχιόλι της Φωτιάς (18/2): Η Ζακλίν παρατάει τα πάντα για τον έρωτά της - Ανήσυχος ο Ιωσήφ

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το βραχιόλι της Φωτιάς (18/2): Η Ζακλίν παρατάει τα πάντα για τον έρωτά της - Ανήσυχος ο Ιωσήφ

Το Βραχιόλι της Φωτιάς δεν εχει πολύ καιρό που έχει αρχίσει να προβάλλεται στο κανάλι της ΕΡΤ, ωστόσο από την πρεμιέρα φαίνεται πως αγαπήθηκε από το κοινό και απόδειξη αυτού είναι τα σχόλια στο twitter που κατέκλυσαν την πλατφόρμα από εκείνη την ημέρα.

Σήμερα, Σάββατο 18/2 έρχεται με νέο επεισόδιο και φαίνεται πως είναι ανακατεμένες οι μνήμες του παρελθόντος που ξυπνούν στο μυαλό του Ιωσήφ, ο οποιος προσπαθεί να μάθει κρυμμένα μυστικά της οικογένειας του. Το παρόν είναι εδώ, εκείνος όμως ανατρέχει συνεχώς στο παρελθόν.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 18/2 στο Βραχιόλι της Φωτιάς στην ΕΡΤ

Ο 45χρονος Ιωσήφ κινείται ανάμεσα στο παρόν με την οικογένειά του και στις μνήμες του παρελθόντος που τον κατατρέχει και τον ανησυχεί. Πιστεύει ότι δεν γνωρίζει όλα τα κομμάτια της ιστορίας των Κοέν και ανυπομονεί να φτιάξει το παζλ που θα του φανερώσει όλα τα μυστικά της οικογένειάς του. Μεταξύ άλλων, στη μνήμη του έρχεται η στιγμή όπου ο Ηλίας γίνεται αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ο Δαβίδ που έχει φύγει στην Παλαιστίνη τους στέλνει νέα του και ο ίδιος νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Γλυκόπικρες οι αναμνήσεις, που δεν θέλει να μοιραστεί ούτε με τη γυναίκα του.

Ο έρωτας της Ζακλίν

Ενα μεγάλο κεφάλαιο που επηρέασε βαθιά την οικογένεια Κοέν και μάλιστα προκάλεσε τον κλυδωνισμό της, ήταν όταν η Ζακλίν έφυγε από το σπίτι. Η μεγάλη αδελφή της οικογένειας έφυγε από το πατρικό της προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο (Σπύρος Σταμούλης).Τι κι αν οι γονείς της ήταν αντίθετοι με αυτόν τον έρωτα; Η Ζακλίν μη μπορώντας να ζήσει μακριά από αυτόν τον άντρα, αποφάσισε να τον ακολουθήσει και, χωρίς να το καταλάβει, να σώσει την ίδια της τη ζωή.