Άγρια Γη: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα» - Χωρισμός "σκάνδαλο" στα νέα επεισόδια

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα» - Χωρισμός

Οι εξελίξεις στην σειρά Άγρια Γη είναι καταιγιστικές (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση). Η Ολγα επιτίθεται στον Χρήστο και ο Αρης δείχνει να την έχει στο χέρι. Ομως εκείνη καταφέρνει να ξεγλιστρήσει ξανά και παίρνει με το μέρος της την Ελπίδα και τον Στέφανο. Δεν υπολογίζει βέβαια τον Ορέστη που την έχει βάλει πια στο κάδρο των υπόπτων.

Οι εξελίξεις όλη της εβδομάδας στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Δευτέρα 20/2

Ο Μάνος θυμώνει με την Εύα και την πλεκτάνη της. Αλλά στο σπίτι του βρίσκει τον μικρό Γιάννη και συγκινείται με την τρυφερότητα της Νάντιας απέναντί του. Ο Άρης εξηγεί στον Χρήστο το σχέδιό του να παγιδέψουν την Όλγα, ενώ εκείνη αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει δώσει την ομολογία του Χρήστου στον εισαγγελέα. Η Νάντια μαθαίνει το σχέδιο της Εύας να φύγει στο εξωτερικό και αντιδρά έντονα. Βρίσκει άδικο να αναλάβουν με τον Μάνο την αποκλειστική ανατροφή του παιδιού, επειδή η Εύα θέλει να κάνει καριέρα.

Η Όλγα ζητάει όπλο απ' τον Άρη για να αντιμετωπίσει αν χρειαστεί τον Χρήστο κι εκείνος, της το γεμίζει με άσφαιρα. Η Ζωή, που έχει αρχίσει να δένεται με τον Στέφανο, ψάχνει απαντήσεις για τον φόνο του Βλάσση και δεν υπακούει στις εντολές της Όλγας για καταστολή της Μυρτώς. Η Ρένα προσπαθεί κι εκείνη να κρατήσει τη σχέση της με τον Αντώνη. Η Ελπίδα που έχει μαλακώσει απέναντι στον Άρη μετά τη διάσωση της Όλγας, του ζητά να πάνε στο δέντρο τους και να δώσουν νέους όρκους πίστης. Κι οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε ήδη το trailer - Αυτή είναι η νέα τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ που αντικαθιστά την Άγρια Γη

Τρίτη 21/2

Η απόφαση της Εύας να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο και τη Νάντια, φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο. Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη. Τότε η Εύα αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν. Άρης και Ελπίδα ανανεώνουν τους όρκους που είχαν δώσει κάποτε σαν παιδιά και αποφασίζουν να προχωρήσουν μαζί.

Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της Όλγας είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Ζωή, ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ, να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο. Η Ρένα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο, συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη. Η Όλγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του

Τετάρτη 22/2

Ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη και περιμένει αρκετή ώρα την Ολγα που έχει καθυστερήσει. Ομως, τελικά το σχέδιο του Αρη δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε αφού η Ολγα καταφέρνει να χτυπήσει τον Χρήστο ο οποίος αργοπεθαίνει, ενώ εκείνη φεύγει τρομοκρατημένη. Η Ζωή συνεχίζει να ψάχνει την υπόθεση του Βλάσση και φέρνει την Αθηνά σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Ο Ορέστης δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση της ομολογίας του Τσακίρη, λόγω της σχέσης του με την Ολγα που έχει γίνει γνωστή και αναθέτει την ανάκριση στον Μιχάλη. Ο Στέφανος υποπτεύεται ακόμα τη Ζωή και ψάχνει κρυφά τον υπολογιστή της.

Η Νάντια μετανιώνει που άφησε τον Μάνο, αλλά όταν επιστρέφει στο σπίτι τους, ταράζεται όταν τον βρίσκει εκεί αγκαλιά με την Εύα. Δεν γνωρίζει, όμως τι έχει προηγηθεί. «Επρεπε να το φανταστώ πως παίζατε θέατρο πίσω από την πλάτη μου», τους λέει και φεύγει. Η Ολγα συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τα ίχνη της στην αποθήκη και πανικόβλητη ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω για να καθαρίσει τον χώρο και να κρύψει το πτώμα του Χρήστου, όμως η Ελπίδα την προλαβαίνει και ανακαλύπτει τι πάει να κάνει. «Τι κάνεις; Τι έγινε εδώ;», της λέει και η Ολγα αρνείται: «Μου έστησαν παγίδα».

Πέμπτη 23/2

Η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Ολγας κατά του Χρήστου. Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Αρη: «Ο Αρης είναι ο Νικόλας, μου το παραδέχτηκε ο ίδιος. Μάλλον εκείνος σε παγίδευσε με τον Χρήστο», της λέει η Ελπίδα, που καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Αρης. Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Ολγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Αρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται.

Ο Μάνος δεν έχει σκοπό να αφήσει την παρεξήγηση με τη Νάντια έτσι πάει να τη βρει, όπου της λέει: «Μου είπε η Εύα ότι πεθαίνει, γι’ αυτό και θέλει να πάρουμε το παιδί». Οταν, όμως η Εύα μένει με μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει: «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από εδώ μέσα! Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε τη Μυρτώ. Τώρα φύγε», της λέει και εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

Παρασκευή 24/2

Η Ζωή, μετά την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που πήγε στην Αγρια Πλαγιά και τη σχέση της με τον Βλάσση, ετοιμάζεται να φύγει, παρότι έχει πλέον ερωτευθεί τον Στέφανο, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να την συγχωρήσει. Ο Μάνος αναγνωρίζει επίσημα τον μικρό Γιάννη. Η Ζωή φεύγει από το χωριό έχοντας αποκαλύψει πρώτα την αλήθεια στον Στέφανο για την ταυτότητα του Αρη αλλά και τον φόνο που έχει κάνει ο Γρηγόρης. Ο Στέφανος, θυμωμένος για την απάτη που έχει στήσει ο Αρης, σκέφτεται να τον καταγγείλει.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την προανάκριση της Ολγας, αποφασισμένος να την κάνει να «σπάσει» και να ομολογήσει όσα έκανε σε βάρος του Αρη και της οικογένειας Γαλάνη. Ομως εκείνη για άλλη μια φορά… αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά με τρόπο που φέρνει τον Μιχάλη σε αδιέξοδο: «Εσείς είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον νόμο με την πλαστοπροσωπία και τους θανάτους που έχετε προκαλέσει; Για να μη μιλήσω για τη συνεργασίας σας μ’ έναν καταδικασμένο δολοφόνο», του λέει.

Ο Αρης καταλαβαίνει πως η Ελπίδα τον έδωσε στην Ολγα και φαίνεται πως έρχεται η οριστική ρήξη στη σχέση τους. Η Εύα αποχαιρετά τον Μάνο και ετοιμάζεται να πάει στο εξωτερικό, όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία με την ελπίδα ότι μπορεί να της σώσει τη ζωή. Δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο της και φοβάται πως ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια τη σειράς

Η Ρένα, μετά από τις εξετάσεις που έκανε, μαθαίνει ότι είναι έγκυος, αλλά δεν γνωρίζει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Αντώνης ή ο Γιώργος. Ο Αρης δεν έχει δώσει ακόμα το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία. Η Ολγα θέλει να ανταλλάξει τη σιωπή του με μια πληροφορία που τον ενδιαφέρει πολύ: «Ξέρω πού βρίσκεται ο αδελφός σου ο Λεωνίδας», του λέει και εκείνος την κοιτάζει σαστισμένος. «Θα σου δώσω την πληροφορία αυτή, αν φροντίσεις να κάνεις τον Χρήστο να μη μιλήσει». Ο Μιχάλης φοβάται πως υπάρχει και η περίπτωση να μη συνέλθει ποτέ ο Χρήστος, ενώ ο Ορέστης παρακολουθεί την Ολγα και βρίσκει το όπλο της κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο Τσακίρης και έτσι εκείνη μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Ο Χρήστος συνέρχεται!

Ο Μάνος και η Νάντια προσπαθούν να προσαρμοστούν στη συμβίωση με τον μικρό Γιάννη. Στο μεταξύ, η Ρένα επισκέπτεται τον Γιώργο, σκοπεύοντας να του πει την αλήθεια για το παιδί που περιμένει. Ο Στέφανος απειλεί την Ελπίδα πως θα αποκαλύψει την αληθινή ταυτότητα του Αρη, αν δεν το κάνει εκείνη: «Εχεις χρέος να το κάνεις! Τόσα χρόνια μας είχες ζαλίσει που τον έψαχνες και τελικά βγήκε φίδι ο φίλος σου! Μόνο κακό θα προκαλέσει. Αν δεν τον καταγγείλεις εσύ, θα το κάνω εγώ», της διαμηνύει. Η Ολγα προσπαθεί να στρέψει τον Στέφανο εναντίον της Μυρτώς, καθώς ισχυρίζεται πως του λέει ψέματα για τον Αρη. Ο Στέφανος επηρεάζεται και αρχίζει να έχει προστριβές με τη Μυρτώ. Για να τη δοκιμάσει, της αποκαλύπτει πως έμαθε από τη Ζωή πού είναι ο Νικόλας Γαλάνης. Κι ενώ ο Αρης ετοιμάζεται να στείλει το υλικό από τις κάμερες της απόπειρας φόνου του Χρήστου από την Ολγα, εκείνη παίρνει με το μέρος της την Ελπίδα και τον Στέφανο και τους κάνει συνεργούς σε μια νέα πλεκτάνη κατά του Αρη. Τα σχέδια όλων όμως κινδυνεύουν να ανατραπούν, καθώς ο Χρήστος συνέρχεται στο νοσοκομείο και ο Ορέστης έχει στήσει τη δική του παγίδα στην Ολγα, επειδή την υποψιάζεται.