«Στο τέλος…» - Spoiler από Παπαθεοδώρου και Σκιαδαρέση για το φινάλε του Μαύρου Ρόδου

«Είναι μία δύσκολη απόφαση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Στο τέλος…» - Spoiler από Παπαθεοδώρου και Σκιαδαρέση για το φινάλε  του Μαύρου Ρόδου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» που τους βλέπουμε ότι έχουν δέσει αρκετά από τότε που η Ελισάβετ βγήκε από το μοναστήρι (δείτε εδώ τα σχόλια των τουιτεράδων για την σχέση τους), μίλησαν στην εκπομπή του ALPHA και έδωσαν μερικά spoiler.

Τα spoiler που έδωσαν ο Σκιαδαρέσης με την Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο

«Είναι μία δύσκολη απόφαση με την Ελισάβετ και όσα έχει περάσει έχει αμφιβολίες για τη ζωή της. Αυτό δεν σημαίνει πώς θα απαρνηθεί την πίστη της και τον δρόμο που έχει διαλέξει. Γελάω με τα σχόλια του κόσμου που νευριάζουν με τον Γεράσιμο και πλέον τον Μιχαήλ τον φωνάζω “ολόφωτο”. Σαν Φωτεινή θέλω να γίνει κάτι σοκαριστικό, να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό αλλά πιστεύω ότι θα είναι μαζί στο τέλος», ανέφερε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Από την πλευρά του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ανέφερε: «Είχε πράγματα που έπρεπε να κρατήσουμε ισορροπίες και ο συγκεκριμένος έρωτας και το θέμα το θρησκευτικό. Έπαιξε ρόλο και ο συγκεκριμένος ρόλος που ήθελα να κάνω και ήταν κοντά μου πολύ και μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και δικά μου πράγματα. Δεν ξέρουμε πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία και πού θα καταλήξει τελικά το σενάριο. Δεν έχω την υποψία ότι θα είναι πολύ το happy το end».

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο του MEGA

Η Κασσιανή έχοντας πια τα σκήπτρα της ηγουμενίας, από την πρώτη κιόλας μέρα αρχίζει να θέτει τους δικούς της όρους και φυσικά ο μεγάλος της στόχος είναι η αδελφή, πια, Φιλαρέτη. Στο μεταξύ, εκείνη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση, αλλά η έρευνα της δημοσιογράφου θα τη φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα τού παρελθόντος της.

Οταν η Φιλαρέτη ζητήσει τη γνώμη της Αυξεντίας για τη συνέντευξη που έδωσε, η Κασσιανή που θα το ακούσει θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της προκειμένου να τη διώξει από το μοναστήρι και τελικά το καταφέρνει. «Ξέρετε, αδελφή, δεν είστε πια ηγουμένη και η Αυξεντία δεν έχει κανέναν λόγο να σας συμβουλεύσει. Από εμένα θα πρέπει να πάρετε την άδεια για να κάνετε οτιδήποτε. Αν δεν σας αρέσει αυτό, μπορείτε απλά να αποχωρήσετε», της λέει και η Φιλαρέτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα. Μόνο που η Κασσιανή από εκδίκηση και φόβο δεν της το επιτρέπει: «Εδώ μέσα είναι μοναστήρι, είναι ο οίκος του Θεού, δεν μπορεί να φεύγει και να έρχεται όποιος θέλει! Δεν έχετε να πάτε πουθενά», της ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε επίσης: «Τον μπαμπά της Ελισάβετ θα τον...» - "Τα έχασε" και η Μενεγάκη με το απόλυτο spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο: «Νιώθω ένα περίεργο δέσιμο μαζί του που με κάνει να θέλω να είμαι συνεχώς κοντά του. Πιστεύω πως έτσι έρχομαι σε επαφή με τη μητέρα μου». Ομως, την ίδια ώρα, Κύρα που πάει να βρει τον Βίκο στο ξενοδοχείο, τον ακούει να μιλάει με τον Δαμαλά κι έτσι μαθαίνει για τον Κροάτη που σκότωσε την Αγγελική. Τότε καταλαβαίνει πως ο Βίκος είναι εκείνος που ευθύνεται για τον χαμό της κόρης της και την απόπειρα δολοφονίας του εγγονού της.

Ο Θέμης φέρνει αναστάτωση στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις εβδομάδας

Η Κύρα, σοκαρισμένη με όσα άκουσα, φεύγει τρέχοντας και συναντάει την εγγονή της, όπου της λέει την αλήθεια: «Μείνε μακριά από τον Βίκο! Αυτός σκότωσε την Αγγελική, τον άκουσα να το συζητάει», λέει στην Αλεξία, αλλά εκείνη αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με τη γιαγιά της: «Αποκλείεται ο Βίκος να έκανε κακό στη μαμά! Την αγαπούσε πάρα πολύ, δεν θα το έκανε ποτέ! Λες ψέματα για να με απομακρύνεις από εκείνον. Σταμάτησες να κατηγορείς τον μπαμπά και τώρα τα βάζεις με τον Βίκο. Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και βλέπω ότι το έχεις με τους άντρες που η μαμά αγάπησε».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή και επισκέπτεται το μοναστήρι προκειμένου να χτυπήσει τον διαγωνισμό για τα κτήματα. Η Κασσιανή αρνείται την προσφορά του: «Εχουν ακουστεί πολλά για εσάς και τον γιο σας και έχετε προκαλέσει επίσης πολλά στη μονή, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο το μοναστήρι μας, που είναι ένας ιερός χώρος, να δεχτεί τις παρανομίες σας», είναι τα λόγια της. Ομως, η μεγάλη προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις: «Δεν νομίζω να δώσει κάποιος άλλο το ποσό που δίνω εγώ! Ως επιχειρηματίας, θα σας συμβούλευα στη θέση σας να δεχτείτε την προσφορά. Να θυμάστε πως όταν θέλω κάτι το παίρνω πάση θυσία». Στο χωριό, η Γιάννα γίνεται έξαλλη από τη συμπεριφορά του Σαράντου, ενώ η Ευτυχία προσπαθεί ανεπιτυχώς να έρθει κοντά με τον γιο της.

Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο και εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Οι δυο τους φιλιούνται! Τα νέα παιδιά αρχίζουν να δένονται όλο και περισσότερο και κανονίζουν να πάνε μαζί στην παραλία, όπου η Ελισάβετ τη βλέπει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Βάζει τα πόδια της μέσα στο νερό, κλείνει τα μάτια και ζει τη στιγμή! Ο Πέτρος την πλησιάζει. Εκείνη του λέει: «Είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής μου» και φιλιούνται ξανά.

Δείτε επίσης: «Άι μ@ρ@ μπάμια άσε τον Βίκο» - Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την Αλεξία

Η Κύρα εισβάλλει στην αστυνομία

Η Κύρα μη μπορώντας να συνετίσει την εγγονή της και να την κρατήσει μακριά από τον Βίκο, πάει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει ευθέως. «Τόσο καιρό σου ζητάω να μάθεις ποιος σκότωσε την κόρη μου κι εσύ επέμενες να μου λες ψέματα ότι δεν το έκανες εσύ! Σε άκουσα να μιλάς με τον Δαμαλά για τον δολοφόνο της κόρης μου! Ντρέπομαι για τον εαυτό μου που σε πίστεψα και σε στήριξα! Επρεπε να κρατήσω μακριά σου την κόρη μου, αλλά θα κοιτάξω να γλιτώσω την εγγονή μου από εσένα», του λέει σε έξαλλη κατάσταση και εκείνος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες που έχει εναντίον του: «Εχεις τρελαθεί, δεν θα έκανα ποτέ κακό στην Αγγελική, το ξέρεις αυτό! Δεν το έκανα εγώ, λάθος θα κατάλαβες».

Εκείνη όμως δεν πείθεται και θυμωμένη επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας και τον Δαμαλά: «Θα μου πεις τώρα όλα όσα ξέρεις για τον Βίκο και τη σχέση του με τη δολοφονία της κόρης μου», του λέει. Ο Δαμαλάς την κοιτάζει: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάτε», της απαντάει και τότε εκείνη τον εκβιάζει: «Αν δεν το κάνεις, θα φροντίσω να βγάλω στη φόρα όλες τις βρομιές σου και τότε θα δούμε αν θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω», τον απειλεί και φεύγει.

Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Το σοκ είναι τεράστιο. Σκέφτεται πώς θα μπορέσει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Σαράντο όταν ο ίδιος της ο αδελφός σκότωσε τον πατέρα του! Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο τη μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού και εκείνος μαζί με τον Φραγκίσκο και τον Παναγιώτη κάνουν την απαραίτητη έρευνα, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον Μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα. Στην Πάτρα, ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.

Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί και χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει μαζί του! Πώς; Ψάχνονας τα χαρτιά της για να βρει κάποιο στοιχείο παραπάνω! Oμως η Κύρα την πιάνει στα πράσα και εξαγριωμένη αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον: «Είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος! Μείνε μακριά του επιτέλους», αλλά η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο κινούμενη πια σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Η Ολγα «ξεσκεπάζει» τη μάνα της

Η Ολγα συνεχίζει να ψάχνει το παρελθόν της μητέρας της και κάνει προσπάθεια να συναντήσει έναν άντρα που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Οταν η Πολυξένη το μαθαίνει προσπαθεί να εμποδίσει την κόρη της αποκαλύπτοντάς της πως ίσως ο Καστρινός να είναι ο πατέρας της! «Εχεις τρελαθεί; Παίζεις με τα συναισθήματά μου για να πλευρίσεις τον Θέμη; Είσαι απαράδεκτη, αλήθεια», της φωνάζει εξοργισμένη και όταν ο Θέμης που τις ακούει ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει, τότε η Ολγα αντιμετωπίζει μπροστά του την Πολυξένη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της: «Δεν είμαι δική σας κόρη! Αυτή είναι μια ιστορία που έχει επινοήσει η μητέρα μου για να μπορεί να σας έχει από κοντά και να ζήσει τη μεγάλη ζωή! Πάντα ήθελε να φύγει από τη Γερακιανή, αλλά έμενε γιατί ο Λευτέρης έχει περιουσία. Το ίδιος κοιτάζει και σ’ εσάς».