Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (21/2): Ο Παναγής τους πιάνει στα πράσα...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (21/2): Ο Παναγής τους πιάνει στα πράσα...

Πιστή στο ραντεβού της η καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έρχεται σήμερα (21/2) Τρίτη με ένα επεισόδιο που θα βάλει τα γεγονότα σε σειρά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο, αλλά ο Σώτος και ο Ηλίας, απ’ τη μία πλευρά, και ο Σίμος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να χαλάσουν τα σχέδια των Πλατανιωτών και να αποφύγουν τις αποκαλύψεις.

Η Μαριλού ακούει τον Ηλία να λέει στην Καλλιόπη για το αβγό Φαμπερζέ, αλλά της υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό τους. Κι ενώ ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει τεστ DNA για να μάθει αν ο Εγκέφαλος είναι στα αλήθεια αδερφός του Βαγγέλα, κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει με το μωρό της Χρύσας.

Αναλυτικά οι σημερινές (21/2) εξελίξεις για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 117

Ο Τζώρτζης με τη Χρύσα βάζουν νέες βάσεις στη σχέση τους, την ώρα που η Μάρμω επιμένει να κρατάει τον Βάρσο αιχμάλωτο, για να πατσίσει μαζί του για όσα έκανε στους Πλατανιώτες.

Ο Παναγής προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει με τον Πετράν και τον Σίμο που συμπεριφέρονται περίεργα, ενώ ο Ηλίας και ο Σώτος συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν τον Εγκέφαλο, για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Η κόντρα της Σύλβιας με τη Βαλέρια καλά κρατεί και ο παπάς είναι σε κατάσταση απελπισίας.

Απελπισία έχει πιάσει και την Κατερίνα όμως, αφού υποψιάζεται ότι ο Θοδωρής της λέει ψέματα. Κι ενώ η Μαριλού έρχεται πιο κοντά με τον Τζώρτζη, ο Εγκέφαλος το σκάει και ετοιμάζεται να τα κάνει όλα στάχτη, ξεκινώντας από το σπίτι του Βαγγέλα.

Τι θα δούμε αύριο (22/2)

Επεισόδιο 118

Ο Παναγής και ο Κανέλλος ανακαλύπτουν πως ο Εγκέφαλος το έσκασε και πανικοβάλλονται, αφού φοβούνται τόσο την αντίδραση της Μάρμως, όσο και την επόμενη κίνηση του Εγκεφάλου. Κι ενώ ο Βάρσος ετοιμάζεται να κάψει το σπίτι του Βαγγέλα, πέφτει στα χέρια του Τζώρτζη και της Μαριλούς, που νομίζουν πως είναι κλέφτης και τον βγάζουν… νοκ άουτ.

Μαργαρίτηδες και Μπομπότηδες ζούνε ένα δράμα, αφού μαθαίνουν πως η Μάρμω ετοιμάζεται να «αναστήσει» το Κιτσουλάκι, για να δώσει ένα μάθημα στον Βάρσο. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Σύλβια έχουν μπει για τα καλά σε ρόλο νύφης και πεθεράς, και ο Νώντας δεν μπορεί να γλιτώσει από τους καβγάδες τους.

Η Κατερίνα, πάλι, είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τον Θοδωρή από τον τοκογλύφο, και έχει μια σατανική ιδέα, για να βρουν τα ξαδέρφια τα λεφτά που τους λείπουν και την… ησυχία τους.