Τα καλύτερα μας χρόνια (21/2): Ήρθε η μεγάλη ώρα! Ο Άγγελος απολύεται και...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (21/2): Ήρθε η μεγάλη ώρα! Ο Άγγελος απολύεται και...

Τρίτη (21/2) σήμερα και η εβδομαδιαία σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι εδώ με ένα για ακόμη μια φορά διπλό επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) με αφορμή την άνοδο των περιστατικών βίας κατά γυναικών, που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη τον Δεκέμβριο του ’81, η γειτονιά αφυπνίζεται, με τις γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες όχι μόνο για τα δικαιώματά τους αλλά και για την ασφάλειά τους. Πρώτη και καλύτερη η Τζένη, που δείχνει πιο πρόθυμη απ’ όλες, και που, όπως φαίνεται, έχει επηρεαστεί ιδιαιτέρως απ’ όλα όσα συμβαίνουν!

Η γειτονιά, και ειδικά οι γυναίκες, είναι πιο προσεκτικές από ποτέ, την ίδια ώρα που η Νανά αποφασίζει πως είναι ώρα να γνωρίσει τον κρυφό θαυμαστή της… Η πορεία που θα οργανώσουν οι γυναίκες θα έχει μεγαλύτερη απήχηση από την αναμενόμενη! Κι ενώ η Ρίτσα θα φέρει ευχάριστα στον Άγγελο, τα Χριστούγεννα θα φέρουν έναν ακόμα αποχωρισμό που δεν γινόταν να αποφευχθεί…

Αναλυτικά οι σημερινές (21/2) εξελίξεις στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Επεισόδιο 11

«Μονά, ζυγά δικά μας»

Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Ο Άγγελος απολύεται και μια επαγγελματική πρόταση τον βάζει σε σκέψεις… Η αλλαγή στην κυκλοφορία, με τις μονές και ζυγές ημέρες-πινακίδες, προβληματίζει όλους τους ήρωες και ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει γκάλοπ για το θέμα. Οι επαγγελματικές πιέσεις, το νέφος και οι συνεχείς αλλαγές φέρνουν εφιάλτες στον Στέλιο, αλλά και στον Άγγελο, που αποφασίζει να τα ξορκίσει όλα με ένα πάρτι.

Επεισόδιο 12

«Το παιδί του σωλήνα»

Η εμφάνιση της Άννας στο πάρτι αφήνει τον Άγγελο εμβρόντητο και μπερδεμένο! Το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα γεννιέται και όλο και περισσότεροι θα ενθαρρύνουν τον Γιάννη και την Τούλα να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο! Η Νανά με τον Δημήτρη δεν μπορούν να αγνοήσουν τις περίεργες συνήθειες της Νόνης, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποπτεύεται ότι ίσως δέχεται ένα απρόσμενο φλερτ!