Παράδεισος των κυριών (22/2): «Η Αμαλία μου, παιδί αυτού;» - Ένα βήμα πριν την κατάρρευση ο Χριστόφορος

Οι αποψινές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών (22/2): «Η Αμαλία μου, παιδί αυτού;» - Ένα βήμα πριν την κατάρρευση ο Χριστόφορος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 22/2 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με την Ντέπυ -δείτε εδώ και το φονικό που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Οι αποψινές 22/2 εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών

«Πρέπει να χωρίσουμε», της λέει, κι εκείνη τον απειλεί: «Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Αν χωρίσουμε θα μάθουν όλοι τι έχεις κάνει για να φύγει από τα χέρια του Ντίνου ο Παράδεισος, κι όχι μόνο», τον απειλεί. Στο μεταξύ ο Αγης έχει μάθει τα νέα για την Πολυξένη από την Αμαλία, με την οποία οι σχέσεις τους έχουν αρχίσει να είναι καλές και αναγκάζει τη Βικτώρια να κάνει πίσω στις πιέσεις του και να φέρει πίσω την Πολυξένη στο σπίτι τους.

Παράλληλα ο Θανάσης της αποκαλύπτει ότι ξέρει για την Αμαλία: «Τα ξέρω όλα !Ποτέ δεν έδωσες για υιοθεσία τη μικρή. Την κράτησες εδώ και είναι ο κόρη του Μπουραντά. Η δική μου κόρη δηλαδή», είναι τα λόγια του και κανονίζουν μια νέα συμφωνία με τη Βικτώρια.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σπίτι των Μπουραντάδων δεν σταματούν να αναστατώνουν την οικογένεια και ειδικά τον Χριστόφορο, που έρχεται αντιμέτωπος με τη συγκλονιστική αποκάλυψη που του κάνει η Βικτώρια, σχετικά με την Αμαλία: «Το θεώρησα ευκαιρία, Χριστόφορε. Ο Αγης ήθελε μια αδελφούλα και όταν μου έφεραν αυτό το κοριτσάκι στο ίδρυμα, λύγισα. Ηταν τόσο όμορφο μωρό. Γι’ αυτό το κράτησα και το έφερα εδώ», του ομολογεί.

Η Πολυξένη βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της αγαπημένης της φίλης μετά την άσχημη εμπειρία που βίωσε, ενώ ο Αποστόλης παλεύει να διαψεύσει τη μαρτυρία της ώστε να φανεί άμεμπτος. Σε αυτή του την προσπάθεια χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και εκβιάζει την αδύναμη Φρόσω, που ξέρει ότι μπορεί να τη χειραγωγήσει: «Θα πεις ότι είναι τρελή. Θα τη βγάλεις ψεύτρα, αλλιώς θα πάρεις πόδι από εδώ μέσα», την απειλεί. Και η Φρόσω που φοβάται, αποφασίζει να πει ότι η Πολυξένη τα φαντάστηκε όλα αυτά και ότι δεν ήταν καν στο σπίτι την ώρα που λέει ότι έγινα όλα.

Τι θα δούμε αύριο, 23/2;

Παράλληλα, η Μιράντα αναζητά παρηγοριά στην Πάτρα κοντά στους γονείς της, ενώ ο Ντίνος την ψάχνει παντού γεμάτος απόγνωση. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η Ειρήνη, η μητέρα του Ντίνου, καθώς ανησυχεί με όλα όσα έμαθε από τη Ζηνοβία, ενώ η Λιζέτα τον προλαβαίνει και της αποκαλύπτει: «Νόμιζα ότι το ξέρατε. Ο Ντίνος τον έχασα τον Παράδεισο από τους τοκογλύφους», της ανακοινώνει.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης γεμάτος τύψεις, ρωτάει τον Ντίνο: «Aν δεν είχατε παιδί, θα θέλατε ποτέ να υιοθετήσετε;», ψάχνοντας να βρει αν του λέει αλήθεια η Λιζέτα.

Στο μεταξύ ο Ντίνος συνεχίζει απεγνωσμένος να ψάχνει τη Μιράντα. Η αναζήτησή του τον οδηγεί στον Παράδεισο, εκεί όμως θα δημιουργήσει για ακόμη φορά τρομερή δυσφορία στον Πάρη. Παράλληλα η Μιράντα ζει την εξιλέωσή της, 20 χρόνια μετά… και ανακοινώνει στους γονείς της ότι θα μείνει εκεί και θα ψάξει δουλειά με το κανονικό της όνομα.

Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα, μετά τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στην Πολυξένη, ενώ ο Πασχάλης συνειδητοποιώντας το τεράστιο λάθος που έχει κάνει, προσπαθεί να επανορθώσει. Θα τα καταφέρει ή οι απειλές της Λιζέτας, σε περίπτωση που την προδώσει, θα του αλλάξουν γνώμη, αφού του τονίζει ότι θα τον καταγγείλει για πλαστοπροσωπία;