Σασμός (23/2): «Και να σε είχα παντρευτεί;» - Αποκαλύπτεται απόψε η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης με τον Παύλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (23/2): «Και να σε είχα παντρευτεί;» - Αποκαλύπτεται απόψε η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης με τον Παύλο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός. Η Μαρίνα ταράζει την Αργυρώ, ενώ ο Μαθιός είναι ύποπτος για φόνο. Ο παπά-Μιχάλης παίρνει μια υπόθεση στα χέρια του για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Οι σημερινές 23/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με τη Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουν πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο του άτυχου άντρα είναι ο Μαθιός και ταράζονται. Ξέρουν πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται φυσικά ο Ευθύμης, όμως προς το παρόν δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους για να το αποδείξουν. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για τον φόνο του Πάνου σφίγγει.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Φωτογραφίες από τον ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA.«Το κορίτσι αυτό φαίνεται πως μπορεί να είναι αδελφή σου, όμως μπορεί και να μην είναι, στην περίπτωση που εσύ είσαι τελικά παιδί του Μαθιού. Εχει όμως αυτό κάποια αξία; Το μόνο που θα ήθελα να κάνεις, παιδί μου Νικηφόρε, σε κάθε περίπτωση είναι να σεβαστείς αυτό το κορίτσι που έχει υποφέρει τόσο στη ζωή του. Να σεβαστείς ακόμα και την απόφαση των δικών σου να της δώσουν ένα σπίτι, φροντίδα και αγάπη. Ξέρω πως τα συναισθήματα δεν κρύβονται εύκολα, όμως ορισμένες φορές για το καλό των άλλων πρέπει να κάνουμε εμείς ένα βήμα πίσω» ,τον συμβουλεύει. Ωστόσο, η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα βάλει σε μπελάδες τόσο τον εαυτό της όσο και τον ίδιο τον Νικηφόρο.

Συνταρακτική αποκάλυψη για τη ζωή του Μανώλη στη σειρά του ALPHA

Την Κυριακή 19/2 ο Στρατής Χατζησταματίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή του, αλλά και για την πετυχημένη συμμετοχή του στο Σασμό.

Ο ίδιος νιώθει ευτυχής για όσα έχει ζήσει μέσα από το σίριαλ, αλλά και για την αγάπη, που έχει εισπράξει μέσα από το ρόλο του Μανώλη, που ενσαρκώνει.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η σειρά βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα υπάρχουν σοβαρά πλάνα - με αποχωρήσεις βέβαια (δείτε τις εδώ) - στον τρίτο κύκλο.

Μέσα από όσα δήλωσε ο Χατζησταματίου στο Γεια σου δεν έλειψε και το δικό του spoiler για τι μέλλον της σειράς, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει και τι θα συμβεί με τα ερωτικά του.

«Άνθρωποι με ταλέντο υπάρχουν πολλοί και η επαγγελματική αποκατάσταση δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μόνο του ταλέντου. Εγώ ήμουν τυχερός και η συγκυρία με τον “Σασμό” ήταν μεγάλη τύχη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τηλεόραση που είναι μια μεγάλη προβολή για τη δουλειά.

Θα δούμε ένα Μανόλη που προσπαθεί να διαχειριστεί λάθη που έκανε είτε από απερισκεψία είτε από ανάγκη. Θα τον δούμε να ερωτεύεται! Θα κλονίσει την φιλία του Μανόλη με τον Νικηφόρο», είπε ο ηθοποιός.

«Νιώθω μία αδιαφορία προς τον πολιτισμό. Νομοθετεί χωρίς να γνωρίζει πώς πέρασα τρία χρόνια στο Εθνικό Θέατρο με 10 ώρες την εβδομάδα. Δεν μπορείς να την χαρακτηρίζεις ως δευτεροβάθμια εκπαίδευση τέτοια σχολή!», είπε εν τέλει για την υποβάθμιση των πτυχίων δραματικής σχολής, ο Στρατής Χατζησταματίου.