Παράδεισος των κυριών (23/2): «Θα πεις εσύ στον πρώην άντρα σου τα ψέματα σου;» - Ένα βήμα πριν ο Ντινος μάθει τα πάντα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (23/2): «Θα πεις εσύ στον πρώην άντρα σου τα ψέματα σου;» - Ένα βήμα πριν ο Ντινος μάθει τα πάντα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παράδεισος των κυριών. Το αποψινό 23/2 επεισόδιο είναι γεμάτο εκπλήξεις αλλά και ρομαντικές σκηνές. Θα καταφέρει επιτέλους η Μιράντα να βρει στην χαρά και τον έρωτα;

Οι σημερινές 23/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

H Μιράντα αναζητά παρηγοριά στην Πάτρα κοντά στους γονείς της, ενώ ο Ντίνος την ψάχνει παντού γεμάτος απόγνωση. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η Ειρήνη, η μητέρα του Ντίνου, καθώς ανησυχεί με όλα όσα έμαθε από τη Ζηνοβία, ενώ η Λιζέτα τον προλαβαίνει και της αποκαλύπτει: «Νόμιζα ότι το ξέρατε. Ο Ντίνος τον έχασα τον Παράδεισο από τους τοκογλύφους», της ανακοινώνει.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης γεμάτος τύψεις, ρωτάει τον Ντίνο: «Aν δεν είχατε παιδί, θα θέλατε ποτέ να υιοθετήσετε;», ψάχνοντας να βρει αν του λέει αλήθεια η Λιζέτα.

Διαβάστε επίσης: «Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Στο μεταξύ ο Ντίνος συνεχίζει απεγνωσμένος να ψάχνει τη Μιράντα. Η αναζήτησή του τον οδηγεί στον Παράδεισο, εκεί όμως θα δημιουργήσει για ακόμη φορά τρομερή δυσφορία στον Πάρη. Παράλληλα η Μιράντα ζει την εξιλέωσή της, 20 χρόνια μετά… και ανακοινώνει στους γονείς της ότι θα μείνει εκεί και θα ψάξει δουλειά με το κανονικό της όνομα.

Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα, μετά τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στην Πολυξένη, ενώ ο Πασχάλης συνειδητοποιώντας το τεράστιο λάθος που έχει κάνει, προσπαθεί να επανορθώσει. Θα τα καταφέρει ή οι απειλές της Λιζέτας, σε περίπτωση που την προδώσει, θα του αλλάξουν γνώμη, αφού του τονίζει ότι θα τον καταγγείλει για πλαστοπροσωπία;

Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπή μεγατόνων - Νέο ζευγάρι "βόμβα"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi η Βικτώρια βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Τα πάντα είναι εναντίον της και το κουβάρι των παρανομιών της έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Πλέον δεν έχει να πιαστεί από πουθενά. Αφραγκη και μόνη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρίξει τα δίχτυα της στον Ζήση και να γίνουν ζευγάρι.

Το μαντίλι του Θανάση που βρίσκουν στο σπίτι των Μπουραντάδων, φέρνει μεγάλη αναστάτωση και η Βικτώρια για μια ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο, κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ανάκριση. Πηγαίνοντας όμως στο βρεφοκομείο την περιμένει κάτι ακόμα χειρότερο, καθώς η αστυνομία τα έχει κάνει όλα φύλλο και φτερό, ενώ ο Αναγνώστου, κι αυτός απελπισμένος, ζητάει από τον Ζήση να τον βοηθήσει να βρει τον Χρηστίδη: «Αν δεν τον βρω να τον πάω πίσω, θα σε κάψω. Μπορεί να με ξηλώσουν, αλλά εσύ θα μπεις για πάντα φυλακή», τον απειλεί.

Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπή μεγατόνων - Βικτώρια και Ζήσης γίνονται ζευγάρι!

Βοήθεια όμως ζητάει από τον Ζήση και η Βικτώρια, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο βρεφοκομείο και έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια, η οποία εκείνη την ώρα προσπαθεί να σκίσει την ατζέντα με τα ονόματα των παιδιών και τις παρανομίες της. Ο Ντίνος ορμάει να της την πάρει και ενώ έρχονται στα χέρια, καταφέρνει να αποσπάσει κάποιες σκισμένες σελίδες, ενώ την απειλεί: «Θα καλέσω την αστυνομία, να σε συλλάβει τώρα». Εκείνη βγάζει όπλο: «Αν προλάβεις, Παπακώστα», είναι τα λόγια της. Στο μεταξύ, στα χαρτά που έχει πάρει ο Ντίνος βλέπει και το όνομα της Μιράντας, την οποία ενημερώνει: «Πιστεύω ότι η Καρτεζίνη εμπλέκεται στην υιοθεσία της κόρης σου», της λέει. Η Βικτώρια μη έχοντας πού αλλού να πάει, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ζήση με τον οποίο όχι μόνο γίνονται ζευγάρι και κοιμούνται μαζί, αλλά του λέει και ότι τον αγαπάει!