«Δε νομίζω να δείτε τον Σταύρο...» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου δίνει πένθιμο spoiler για τον Σασμό

Όσα είπε για το ρόλο του στην σειρά του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε νομίζω να δείτε τον Σταύρο...» - Ο Γιώργος Χριστοδούλου δίνει πένθιμο spoiler για τον Σασμό

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς Σασμός στην οποία υποδύεται τον Σταύρος, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται η σχέση μου με τα παιδιά μου. Κάποιες φορές δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Προσπαθώ να έχω καλή επικοινωνία με τον μεγάλο μου γιο. Είναι 3μιση χρονών αλλά είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει αυτά που νιώθω και αυτά που του λέω», είπε για τη ζωή του με τα παιδιά του.

Το spoiler του Χριστοδούλου για τον Σασμό

Όσον αφορά την σειρά, όπως ήδη γνωρίζουμε τα πράγματα για τον Σταύρο δεν πάνε καλά. Χθες 22/2 είδαμε να τρακάρει και να μεταφέρετε στο νοσοκομείο. Μπορεί να μην πέθανε, όπως πολλοί είχαν γράψει, ωστόσο, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μας αποχαιρετήσει.

Δείτε το σημερινό 23/2 επεισόδιο: «Και να σε είχα παντρευτεί;» - Αποκαλύπτεται απόψε η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης με τον Παύλο

«Ο Σταύρος, αφελώς κατά τη γνώμη μου, επένδυσε σε μία σχέση που δεν ήταν αμφίδρομη κι αυτό μπορούσε να το καταλάβει από την αρχή. Αν τα έβαζα στη ζυγαριά, θεωρώ ότι του έχει στοιχίσει περισσότερο το ενδεχόμενο να μην ξαναδεί το παιδί. Όχι ότι δεν χρησιμοποιεί το παιδί για να πιέσει την Αργυρώ», ανέφερε.

Και αποκάλυψε: «Δε νομίζω να δείτε τον Σταύρο μέχρι το τέλος. Κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο θα πρέπει να φύγει από τη μέση, για να υπάρξει ο σασμός μεταξύ των δύο».

Πως πεθαίνει ο Σταύρος

Ο Σταύρος όπως είδαμε χθες, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προκειμένου να χάσουν τα ίχνη του, όμως τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να χτυπήσει άσχημα. Μαθιός και Αστέρης καλούν ασθενοφόρο και ο Σταύρος διακομίζεται γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί θα βρεθεί μετά από λίγη ώρα και η Αργυρώ.

Ο γιατρός θα τους ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης από τα πρώτα λεπτά, όμως κανείς δεν θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει. Τα γοερά κλάματα του Βαγγέλη λίγες ημέρες μετά, θα προδώσουν το άσχημο τέλος του αδελφού του. Ακόμα ένας θάνατος έρχεται για να «βουτήξει» την Ανω Ποριά σε θρήνο.