Η Γη της Ελιάς (24/2): «Θα σε σπάσω στο ξύλο» - Η βίαιη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Αλέξη που θα καθηλώσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (24/2): «Θα σε σπάσω στο ξύλο» - Η βίαιη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Αλέξη που θα καθηλώσει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Η σχέση Κουράκου - Ευτυχίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αρετή νομίζει πως έχει βρει τον άνδρα της ζωής της. Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της Μαρίνας;

Οι σημερινές 24/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Όπως είδαμε χθες 23/2, ο Λυκούργος παίρνει τον Φίλιππο για να πάνε μια βόλτα μαζί στο βουνό. Εκεί που περπατάνε πέφτουν πάνω σε μια σκηνή που τους σοκάρει. Βλέπουν την Ευτυχία μαζί με τον Κουράκο σε μια τρυφερή σκηνή. Εκείνοι δεν τους έχουν δει και συνεχίζουν να αγκαλιασμένοι να φιλιούνται, ενώ ο Φίλιππος λέει στον Λυκούργο: «Κύριε Λυκούργε, σας παρακαλώ πάμε να φύγουμε δεν θέλω να μας δουν και να έρθουν σε δύσκολη θέση».

Σήμερα 24/2 θα δούμε πως επιστρέφουν στο σπίτι: «Μπα, νωρίς-νωρίς, τι έγινε; Γιατί γυρίσατε;», ρωτάει η Χάιδω και ο Φίλιππος με τον Λυκούργο μιλούν στη Χάιδω και τη Βασιλική για το τρυφερό τετ α τετ του Κουράκου με την Ευτυχία. Την ίδια ώρα, ο Πότης προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ευτυχία για τη σχέση της με τον αστυνόμο, αλλά εκείνη το παίζει ανήξερη.

Δείτε επίσης: Θα φτάσει η τηλεθέαση στο Θεό - Μπαίνει στη Γη της Ελιάς πρώην παίκτης του Survivor

Η Αρετή ενθουσιάζεται με την παρουσία του Ανδρέα (Γιώργος Χρανιώτης), του άντρα που πήγε να πυροβολήσει, και ψάχνει αφορμή για να ξανασυναντηθούν. Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Ιουλία περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα και γίνεται έξαλλος: «Δεν ακούει κανέναν και τίποτα. Ακούς με τον Καπερνάρο στην Αθήνα;», λέει στον Μάνο που προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Τα αποτελέσματα και από τις άλλες εξετάσεις βγαίνουν και είναι καλά, έτσι τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας της Μαρίνας φέρνουν χαμόγελα στο σπίτι, με τον Μάνο και τον Ισίδωρο να ευχαριστούν την Αντιγόνη: «Δεν ξέρω πώς να σ’ ευχαριστήσω για τη βοήθειά σου, Αντιγόνη μου», της λέει ο Μάνος, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχάλης για άλλη μια φορά προσπαθεί να πλησιάσει την Αθηνά και της ζητάει να βρεθούν αλλά εκείνη ασχολείται με τη Μαργαρίτα και το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τον Αλέξη και του αναβάλλει τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: «Παναγιά μου δεν θα το αντέξω!» - Η τραγωδία που φέρνει τα πάνω κάτω

Στο μεταξύ ο Αλέξης υποψιάζεται ότι η Αθηνά βάζει λόγια στη μάνα του για εκείνον και δεν διστάζει να παρουσιαστεί μπροστά της: «Τι κάνεις, μου λες; Τη μια φουσκώνεις τα μυαλά της μάνας μου για τον γκόμενο και την άλλη της βάζει λόγια για μένα, με κατηγορείς και τη στρέφεις εναντίον μου; Το ξέρεις ότι με πέταξε έξω από το σπίτι; Και φταις εσύ γι’ αυτό», της ουρλιάζει και, πάνω στην τρέλα του, τη χαστουκίζει.