Μαίρη Μαίρη Μαίρη (24/2): «Όχι άλλο κάρβουνο...» - Ο κακός χαμός στο σπίτι του Βύρωνα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (24/2): «Όχι άλλο κάρβουνο...» - Ο κακός χαμός στο σπίτι του Βύρωνα

Παρασκευή (24/2) σήμερα και η εβδομαδιαία κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη Μάιρη Μαίρη» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο χιουμοριστικό και ανατρεπτικό πεεισόδιο, που θα δούμε τις τρείς πρωταγωνίστριες να δίνουν "πόνο" με τις επικές τους ατάκες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε), η Μαίρη καθοδηγείται από την κολλητή της, τη Μιμίκα, για το πώς θα κάνει τον άντρα της να ζηλέψει. Αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένοχη μοιχείας και κάποια στιγμή ο Γιώργος πέφτει στην παγίδα.

Αναλυτικά οι σημερινές (24/2) εξελίξεις για την σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Επεισόδιο 22

Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Και ένα πρωί που συζητά μαζί του στο διαμέρισμα της, της χτυπά απροειδοποίητα το κουδούνι ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), ο οποίος βρέθηκε στην γειτονιά της και σκέφτηκε να της κάνει επίσκεψη-έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: Δυσάρεστη ανατροπή: Μειώνονται οι μέρες προβολής αγαπημένης σειράς του MEGA - Τι συνέβη

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το σχέδιο να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, προχωράει. Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη έχει εραστή που τον λένε Απόλλωνα. Πώς θα αντιμετωπίσει τον αόρατο αντίζηλο;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι αναγκασμένη να υπομένει τις διαρκείς επικρίσεις της πεθεράς της για τη μαγειρική της. Και ξαφνικά, γίνεται ένα θαύμα και ο άντρας της αντί να κωφεύει στις γκρίνιες της μάνας του, αγανακτεί και την διώχνει από το σπίτι!