Παράδεισος των κυριών: «Τώρα τα ξέρεις όλα» - Σκηνές σοκ στα επόμενα επεισόδια! Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια

Όσα θα δούμε από τις 27/2 έως και τις 3/3

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: «Τώρα τα ξέρεις όλα» - Σκηνές σοκ στα επόμενα επεισόδια! Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια τη σειράς του ALPHA, ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο πολύ η Βικτώρια κινδυνεύει. Ο Ντίνος πια ξεκάθαρα την κατηγορεί, ενώ η αστυνομία αναλαμβάνει να κάνει το ίδρυμα φύλλο και φτερό! Την ίδια στιγμή η Λιζέτα εξαφανίζεται και μαζί της και η μικρή Ειρήνη, φέρνοντας τον Ντίνο σε απόγνωση, ενώ ο Πασχάλης του λέει όλη την αλήθεια ότι δεν είναι ο πατέρας της μικρής.

Οι εξελίξεις της επόμενης 27-3/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Αποστόλης νιώθοντας ότι απειλείται από τη Φρόσω, καταστρώνει ένα ανήθικο σχέδιο εις βάρος της, βάζει ένα χρυσό ρολόι στα πράγματά της και την κατηγορεί ότι το έκλεψε, προκειμένου να μη χάσει την εύνοια της Ολγας. Κι όσο στο σπίτι των Βασιλείου σχεδιάζεται αυτή η πλεκτάνη, οι Μπουραντάδες παλεύουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες τους, με τον Χριστόφορο να βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο του Αγη, οποίος για να μπει στο μάτι του πατέρα του βγαίνει με την Ντέπυ. Η Βικτώρια, παρά το νέο που μαθαίνει και ταράζεται, δεν σταματά να δρα στο παρασκήνιο ώστε να βοηθήσει τους συνεργούς της.

Ετσι πηγαίνει στο σπίτι του Ζήση για να του δώσει τα χρήματα, αλλά εκεί βρίσκει την ατζέντα της Δαμίγου. Στο μεταξύ ο Πασχάλης έχοντας τύψεις, ομολογεί στον Ντίνο την αλήθεια: «Κύριε Παπακώστα, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη. Η μικρή Ειρήνη δεν είναι κόρη σας. Η κυρία Λιζέτα μου έδωσε χρήματα για να παραστήσω εσάς και να πάμε σε ένα ίδρυμα να κάνουμε την υιοθεσία της», του αποκαλύπτει και ο Ντίνος σοκάρεται: «Πασχάλη, τι πήγες κι έκανες; Τέλος πάντων, δεν θα κάνουμε τώρα αυτή την κουβέντα. Πες μου από ποιο ίδρυμα την πήρατε», του λέει. Λίγο αργότερα ο Ντίνος κάνει μια κουβέντα με τη Μιράντα και της προτείνει να πάει μαζί του στην Αμερική, ενώ απελπισμένος της λέει: «Μιράντα θα τρελαθώ. Τι θα κάνουμε με το παιδί;».

ΤΡΙΤΗ

Επίσης ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με ένα καινούριο πρόβλημα που προκύπτει από αυτή την αποκάλυψη, μόνο που αυτή τη φορά αποφασίζει να μην το λύσει μόνος του. Η Αμαλία προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί το νέο για τον Ντίνο και τη Μιράντα, αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση με τη μητέρα του Ντίνου στον «Παράδεισο» θα της δημιουργήσει τρομερές τύψεις απέναντι στον αγαπημένο της. Στο μεταξύ ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Ολγα και τον Πάρη για τη διαχείριση της περιουσίας: «Θέλουμε να μας φέρεις όλους του φακέλους, τα έγγραφα και τα συμβόλαια από τα κτίρια που έχουμε», του λένε, αλλά ο Αποστόλης δεν υπακούει στους νέους περιορισμούς που του βάζουν και ψάχνει να βρει άλλο τρόπο για να βγει κερδισμένος. Στο μεταξύ η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Ζήσης κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα εκβιασμού σε σχέση με την ατζέντα της Δαμίγου και η λύση που βρίσκει για να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, τώρα που όλοι οι οικονομικοί της πόροι έχουν εξαντληθεί, είναι να αρχίσει να κάνει την ερωτευμένη στον Ζήση.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή μεγατόνων - Βικτώρια και Ζήσης γίνονται ζευγάρι!

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο μεταξύ τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μια φορά εξαιτίας της Λιζέτας που έχει εξαφανιστεί, ενώ την ίδια στιγμή μια μεγάλη αποκάλυψη συγκλονίζει τη Ζηνοβία. Η Ειρήνη πηγαίνει στον «Παράδεισο» και αποκαλύπτει στην Ζηνοβία: «Ο Ντίνος με τον Αριστείδη είναι αδέλφια», είναι τα λόγια της. Η Ζηνοβία της κοιτάζει σαν χαμένη: «Ειρήνη, τι λες; Το έχεις χαμένο;», της λέει έκπληκτη. «Πριν χρόνια είχα σχέση με τον Βασιλείου. Είχα μείνει έγκυος στον Αριστείδη. Ο Βασιλείου για να μη χαλάσει την οικογένειά του και τη βολή του, έδωσε το παιδί σε μια φτωχή οικογένεια και αφού τον πίεσα ότι θα πω τα πάντα στη γυναίκα του, αναγκάστηκε να δώσει στον γιο μας το μαγαζί. Τώρα τα ξέρεις όλα», της αποκαλύπτει και την εξορκίζει να μη μάθει τίποτα ο Ντίνος. Η Ολγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια, καθώς τον εκβιάζει:

«Ξέρω τα πάντα. Θέλω να επιστρέψεις τον “Παράδεισο” στον Ντίνο, αλλιώς θα τα πω όλα στη γυναίκα σου», τον απειλεί. Στο μεταξύ η Λιζέτα αφήνει πίσω τη μικρή στο ίδρυμα, ενώ η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος μαθαίνει ότι δεν θα ξαναπερπατήσει κανονικά και διαλυμένος ψυχολογικά το λέει στα παιδιά του: «Δυστυχώς, θα πρέπει να με συνηθίσετε έτσι, με το μπαστούνι. Ο γιατρός μού είπε ότι θα μείνω για πάντα έτσι». Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, αλλά ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία, ότι το βρεφοκομείο είναι της Βικτώριας και αποφασίζει να μπει μέσα η αστυνομία και να τα κάνει φύλλο και φτερό.

Οι εξελίξεις της επόμενης 27-3/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών

ΠΕΜΠΤΗ

Στο μεταξύ ο Ντίνος και η Μιράντα αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα, την ώρα που ο Γιαμαλής καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει. Η σχέση του Αγη και της Σταρ Ελλάς αλλάζει επίπεδο, πράγμα που εξοργίζει τη Βικτώρια και τον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ντέπυ: «Πόσα θέλεις για να αφήσεις ήσυχο τον γιο μου;», τη ρωτάει.

Κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο δίνει στη Φρόσω την ευκαιρία να έχει το πάνω χέρι και να φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδια του Αποστόλη. Η Ειρήνη έρχεται στο σπίτι των Βασιλείου και εκβιάζει τον Αποστόλη ότι θα μάθει η γυναίκα του για τον γιο του. Η Φρόσω που κρυφακούει, μόλις φεύγει η Ειρήνη τού λέει: «Ξέρω για το νόθο παιδί σου. Οχι μόνο δεν θα με διώξεις, αλλά θα μου δώσεις και μια μεγάλη αύξηση», τον απειλεί. Η Ολγα παρά τις ανατροπές, δείχνει να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για τα πράγματα, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει στους Μπουραντάδες ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή της με έναν τρόπο που απ’ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνη τη θεία της: «Πας καλά που θα μείνεις μόνη σου;», της φωνάζει, ενώ ο πατέρας της τής δηλώνει: «Αμαλία, δεν πρόκειται να σταθώ εμπόδιο στις αποφάσεις σου, θα είμαι εδώ να σε στηρίξω».

Διαβάστε επίσης: «Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πάρης παλεύει με τα συναισθήματά του και η Αμαλία ελευθερώνεται. Ο Ντίνος απειλεί τη Βικτώρια και της αποκαλύπτει κάτι που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Χριστόφορο, ενώ η Ειρήνη κάνει μια παράτολμη κίνηση και στριμώχνει για τα καλά τον Αποστόλη, ο οποίος αποκτά έναν ακόμα επικίνδυνο εχθρό, τη Φρόσω. Παράλληλα ο Πάρης ανακοινώνει κάτι στον Μάρκο που τον οδηγεί στο να απολογηθεί και η Τζένη δέχεται πιέσεις για να συγχωρέσει τον Πασχάλη. Ο Αποστόλης προκειμένου να πείσει την Ολγα να επιστρέψουν τον «Παράδεισο» στον Ντίνο Παπακώστα, της λέει ότι αυτός ήταν ο τοκογλύφος που του άρπαξε τα χρήματα και ότι φοβάται τον Ζήση να μην τον καταγγείλει. Τέλος, η Βικτώρια, στριμωγμένη από παντού, μαζεύει τις βαλίτσες της, ενώ η Πολυξένη βρίσκει το μαντίλι του Χρηστίδη στο δωμάτιο της Βικτώριας.