Βραχιόλι της φωτιάς: «Καταστραφήκαμε, όλα έγιναν...» - Ανατριχιαστικό το σημερινό (25/2) επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βραχιόλι της φωτιάς: «Καταστραφήκαμε, όλα έγιναν...» - Ανατριχιαστικό το σημερινό (25/2) επεισόδιο

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στη σειρά το βραχιόλι της φωτιάς, οι εντυπώσεις των τηλεθεατών ήταν πολύ θετικές και έτσι το Σάββατο 25/2 αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις σχετικά με την απόφαση της Ζακλίν να τα παρατήσει όλα για τον έρωτά της (δείτε εδώ ποια ηθοποιός μπήκε στη σειρά μετά από 13 χρόνια αποχής).

Οι σημερινές εξελίξεις (25/2) για το βραχιόλι της φωτιάς

Η ισορροπία ανάμεσα στο παρόν του Ιωσήφ και το παρελθόν του συνεχίζει να είναι εύθραυστη και βάζει σε προβλήματα την οικογένειά του και κυρίως τη γυναίκα του που δεν μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον από το παρελθόν που τον βασανίζει.

Εκείνος θα συνεχίσει να ψάχνει στοιχεία που θα τον φέρουν πιο κοντά με την οικογένεια Κοέν και αυτά θα προκύψουν μέσα από την αφήγησή του στην κόρη του, Μπέττυ. Για την ακρίβεια, θα αρχίσουν να ξετυλίγονται ένα προς ένα τα γεγονότα που τον σημάδεψαν: Η κήρυξη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου βρίσκει τον αδελφό του, Ηλία, αξιωματικό στο αλβανικό μέτωπο μαζί με τον στρατιώτη, πια, Ιωσήφ, ενώ η χρεοκοπία του πατέρα του, Μωής, έχει οδυνηρές συνέπειες για όλους τους.

Η οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά και η Μπενούτα καλείται να σφίξει τα δόντια και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα που δεν είναι βολική. Την ίδια ώρα μια απρόσμενη επιστροφή από τη Γη του Ισραήλ δίνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια και για πρώτη φορά μετά από καιρό βλέπουν την ελπίδα στη ζωή τους να επιστρέφει. Ο θάνατος, όμως, καραδοκεί.

Η τραγική σκηνή που "λύγισε" την Ελισάβετ Μουτάφη στη σειρά

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «βραχιόλι της φωτιάς» και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ τι αντιδράσεις των τουιτεράδων για το επεισόδιο) μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις έντονες στιγμές των γυρισμάτων και όχι μόνο.

«Στη σκηνή που με συλλαμβάνουν στον σταθμό, κοιτιόμαστε με τον Νίκο Ψαρρά στο γύρισμα, ούτε καν γύρισμα, πρέπει να ήταν πρόβα, αρχίζουν ταυτόχρονα να τρέχουν τα μάτια μας. Τι ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; αναρωτηθήκαμε», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Και αποκάλυψε για την στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα: «Στην τελευταία σκηνή που γυρίζουμε για τη σειρά, που τραγουδάω στην εγγονή μου, δεν ξέρω πού βρίσκονται τα παιδιά μου, δεν έχω καλή αίσθηση, ανησυχώ και δεν μπορώ να τραγουδήσω από το κλάμα. Σταματώ και λέω συγγνώμη στο συνεργείο», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο "Στούντιο 4".