Κόκκινο ποτάμι (25/2): Ένα βήμα πριν κρεμάσουν την Ιφιγένεια - Σοκαριστικές σκηνές

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόκκινο ποτάμι (25/2): Ένα βήμα πριν κρεμάσουν την Ιφιγένεια - Σοκαριστικές σκηνές

Ένα νέο και πολύ απολαυστικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε το Σάββατο 25/2 στη σειρά Κόκκινο ποτάμι με τις εξελίξεις να είναι πολύ σημαντικές μιας και η Ιφιγένεια έπιασε όπλο στα χέρια της...(δείτε εδώ τις αλλαγές για το Β' κύκλο).

Οι σημερινές (25/2) εξελίξεις για το Κόκκινο ποτάμι

Ο Ανδρέας προσφέρεται να βοηθήσει Νικολαΐδη να πάνε στην Τραπεζούντα και να ψάξουν για την Ιφιγένεια, που είναι αιχμάλωτη του Μουτασερίφη. Στο μεταξύ, μετά την κηδεία του Παντελή η ομάδα των προσφύγων βγαίνει από το Λοιμοκαθαρτήριο, για να ξεκινήσουν την καινούρια ζωή. Πηγαίνουν στην επιτροπεία να πάρουν έγγραφα και οδηγίες και ξεκινούν για ένα χωριό κοντά στον Λαγκαδά. Ο Χριστοδούλου διαμαρτύρεται που τον παρακάμπτουν και τους αναλαμβάνει η Αγγελική.

Στη Σαμψούντα ο Λάζος μαθαίνει ότι η γυναίκα του έχει υποχρεωθεί να εξισλαμισθεί και να κάνει οικογένεια με έναν Τούρκο. Της λέει να φύγει μαζί του, αλλά εκείνη αρνείται. Παράλληλα ο Ισμαήλ φυγαδεύει με επιτυχία τη Χαλιντέ από τη Σμύρνη. Χάρις στην επέμβαση Νικολαΐδη και Ανδρέα η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης είναι και πάλι ελεύθεροι. Ανεβαίνουν στο λημέρι, όπου οι άλλοι τους υποδέχονται πανηγυρικά.

Οι αποκαλύψεις του Μανούσου Μανουσάκη για τον β κύκλο

«Στην Σμύρνη θα καταλήξει η σειρά εκεί τελειώνει κορυφώνεται αυτό το δράμα του ελληνισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανούσος Μανουσάκης.