Πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού και πεθαίνει ακαριαία - Σοκαριστικός θάνατος στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Θα τον δούμε στα επεισόδια αυτής (27-28/2) της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού και πεθαίνει ακαριαία - Σοκαριστικός θάνατος στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Αγγελου συνεχίζονται, την ώρα που ο Αλέκος επιχειρεί να παγιδεύσει τον Δημήτρη και την Αννα.

Οι εξελίξεις της επόμενης 27 & 28/3 εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Αννα. Πάει στον προϊστάμενό του και ζητεί τη σύλληψή της. Παράλληλα προσπαθεί να εμπλέξει τον Δημήτρη υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και αλλοίωσε τα στοιχεία για να σώσει τη γυναίκα του, ενώ δημιούργησε εντυπώσεις για τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του φόνου. Η Αννα αργότερα θα τον επισκεφθεί στο δικηγορικό του γραφείο έξαλλη: «Τι θέλεις από τον Δημήτρη; Μόνο έτσι ξέρεις να χτυπάς; Υπουλα;», του φωνάζει.

«Μιλάς εσύ, δολοφόνε;», της απαντάει εκείνος. «Δεν δολοφόνησα τον γιο σου. Εσύ και ο γιος σου είστε δολοφόνοι», είναι τα λόγια της. Ο Αλέκος φωνάζει την ασφάλεια και την πετούν έξω. Στο μεταξύ η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων! Η νέα, όμορφη και δυναμική εισαγγελέας που θα έρθει, θα ταράξει τα νερά της εισαγγελίας, αλλά και τη ζωή του Σταύρου.

Οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρυα στα μάτια λέει στον Δημήτρη: «Κάποιος θέλει να σε παγιδέψει και να σου κάνει κακό. Ομως δεν είμαι εγώ». Αργότερα ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής, ότι δηλαδή ο μικρός του αδελφός είναι εκείνος που σκότωσε τον Κοσμά. Πατέρας και γιος μιλούν χαμηλόφωνα αλλά ο Δημήτρης τους ακούει. Την κατάσταση σώζει ο Γεράσιμος που παρεμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: Η είδηση για τους Παγιδευμένους που "τάραξε" τους τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με την σειρά του ΑΝΤ1

ΤΡΙΤΗ

Η Αννα, ο Σπύρος και ο Δημήτρης συζητούν για την υπόθεση. «Γιατί να διακινδυνεύσει κάποιος τη θέση του;», διερωτάται η Αννα. «Για λεφτά», της απαντάει ο Σπύρος. «Η Κάλια όμως έχει πολλά λεφτά. Ο αδελφός της είναι πλούσιος αλλά ο Ηλίας χρειάζεται χρήματα και έχει και μακριά μαλλιά. Αν αυτός άλλαξε το δείγμα, αυτός είναι ο δολοφόνος. Φωνάξτε τον να δούμε τα παπούτσια του», λέει η Αννα και το κάνουν αλλά έχει μεγάλο νούμερο παπούτσια.
Την ίδια στιγμή η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. «Σε παρακαλώ. Πρέπει να τον βγάλεις από εκεί. Δεν έχει κάνει τίποτα», την παρακαλεί. Μέσα σε όλα η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ακης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του στην εισαγγελία όπου τα πάντα είναι στη θέση τους. Βρίσκει τον Ανδρέα. «Πρέπει να δούμε το υλικό από τις κάμερες έξω από το γραφείο μου για να δούμε ποιος μπήκε», του εξηγεί. Πράγματι βλέπουν τον Ηλία.

Οταν η Δημήτρης τηλεφωνεί στην Αννα, εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. «Τι κάνεις εκεί;», της φωνάζει. «Από ένστικτο», του εξηγεί. Πηγαίνει και τη βρίσκει. Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Οταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του. Ο Ηλίας τότε τους φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πάω φυλακή» και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Αγγελο θα παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητο.

Διαβάστε επίσης: «Το γεγονός ότι πέθανε…» - Το spoiler του Σταύρου Τσουμάνη για τους Παγιδευμένους