Αυτή η νύχτα μένει: «Φεύγω, ήρθα να σε αποχαιρετίσω» - Η σκηνή που θα λυγίσει τους τηλεθεατές!

Θα την δούμε στα επόμενα 2-3/3 επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: «Φεύγω, ήρθα να σε αποχαιρετίσω» - Η σκηνή που θα λυγίσει τους τηλεθεατές!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 2-3/3 επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, καθώς ο Διαγόρας έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα εξόντωσης κατά του Στρατή σε συνεργασία με τον Χρήστο, ο οποίος έχει να ξεπεράσει τα δικά του οικογενειακά προβλήματα. Η Ζέτα συναντά τη μητέρα της, η Νίτσα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον Γιώργη και η Διαμάντω είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της.

Οι επόμενες 2-3/3 εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

ΠΕΜΠΤΗ

Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Ονειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Την ίδια ώρα, η επίθεση του Σταματιάδη στον Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της, με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο, αποφασισμένη να φύγει για πάντα. Πάει να χαιρετίσει τον Γιώργη: «Φεύγω, Γιώργη, ήρθα να σε αποχαιρετίσω», του λέει και εκείνος για ακόμα μία φορά προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη: «Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς, αλλά μάλλον είναι μάταιος κόπος πια». Εκείνη τον αγκαλιάζει και τον φιλάει, όμως είναι τέτοιο το πάθος που τελικά οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν πρώτη φορά έρωτα. Το επόμενο πρωί εκείνη αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μείνει τόσο στο Αγρίνιο όσο και στη ζωή του Γιώργη:

«Με κατάφερες τελικά! Θα μείνω, μαζί σου...», είναι τα λόγια της και η απρόσμενη καινούρια ζωή της Νίτσας στο πλάι του ξετρελαμένου Γιώργη ξεκινά. Ομως, σύντομα η ίδια θα δει πως δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της και θα βρεθεί μπροστά στον Τάσο! Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Ντανίλο το συνταρακτικό συμπέρασμαά του. Μετά το ατύχημά της η Φωτεινή καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά ο θυμός της απέναντι στον Χρήστο δεν λέει να καταλαγιάσει. Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, ο Χρήστος αφήνει τη θέση του δημάρχου για τον προεκλογικό αγώνα, αλλά το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει με την παραίτηση της Φωτεινής από τη θέση της γραμματέως του. «Και επίσημα κόβουμε κάθε σχέση μεταξύ μας», του ανακοινώνει αφήνοντάς τον σύξυλο. Στη συνέχεια η κοπέλα πάει να βρει τον Σταματιάδη.

«Παραιτήθηκα από το γραφείο του μπαμπά. Θα ήθελε να αναλάβω το δικό σας γραφείο, αν φυσικά δεν έχετε πρόβλημα λόγω της σχέσης μας», του λέει και εκείνος με τον Δομίνικο καταφέρνουν και βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον προεκλογικό τους αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Θα κινδυνέψει η ζωή του...» - Έσκασε την "βόμβα" για τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Χρήστος δέχεται ένα αναπάντεχο χτύπημα από την κόρη του, ενώ παράλληλα ο Αλέξανδρος συνεχίζει την προσπάθεια να αποκαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Χρήστου δημιουργώντας αναταραχή στους γύρω του και βάζοντας τον Σταματιάδη να κάνει τις πρώτες επικίνδυνες συνδέσεις, με τον Δομίνικο να ταράζεται από τις κινήσεις του συνεργάτη του. Το «Ονειρο» αναστατώνεται από τις νέες αφίξεις. Μια από αυτές είναι ο «γιος» του Διαγόρα, ο Αλκης (Σπύρος Σταμούλης), παλιός αγαπημένος όλων των μουσικών αλλά και μάνατζερ που θέλει να αλλάξει το πρόσωπο του μαγαζιού. Φυσικά κρύβει την πραγματική του ταυτότητα και προσπαθεί υπογείως, ως δεξί πια χέρι του Στρατή, να προωθήσει τα δικά του σχέδια.

Μια δυνατή σταγόνα ευτυχίας γεμίζει χαρά τη Διαμάντω όταν η ετοιμοθάνατη γυναίκα του Θοδωράκη της λέει: «Οταν φύγω, θέλω να μείνεις μαζί του και να γίνετε επιτέλους ζευγάρι! Αυτό θα με κάνει ευτυχισμένη από εκεί που θα είμαι». Την ίδια στιγμή ο Στρατής καταλαβαίνει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ο Σταύρος αρχίζει να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας. Ο Διαγόρας χειροκροτεί τον σαρωτικό Χρήστο συνεχίζοντας μεθοδικά να απλώνει τα δίχτυα του.

Διαβάστε επίσης: Το "πρόδωσε" η Γερμανού - Spoiler μεγατόνων για τον βιαστή της Μυρτώς