Άγρια Γη (27/02): Στο κάδρο των υπόπτων η Όλγα - Ο Ορέστης βρίσκει το όπλο της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια Γη (27/02): Στο κάδρο των υπόπτων η Όλγα - Ο Ορέστης βρίσκει το όπλο της

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 27/2 επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη (δείτε εδώ πως τα πάει στην τηλεθέαση) καθώς η Ζωή φεύγει από το χωριό έχοντας αποκαλύψει πρώτα την αλήθεια στον Στέφανο για την ταυτότητα του Αρη αλλά και τον φόνο που έχει κάνει ο Γρηγόρης.

Οι σημερινές 27/2 εξελίξεις της σειράς Άγρια Γη

Η Εύα ετοιμάζεται να πάει στο εξωτερικό, όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία με την ελπίδα ότι μπορεί να της σώσει τη ζωή. Ο Αρης δεν έχει δώσει ακόμα το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία, ενώ η Ολγα θέλει να ανταλλάξει τη σιωπή του με μια πληροφορία που τον ενδιαφέρει πολύ: «Ξέρω πού βρίσκεται και ποιος είναι ο Λεωνίδας. Αυτό βέβαια θα το μάθεις αν κλείσεις οριστικά το στόμα του Χρήστου». Ο Ορέστης παρακολουθεί την Ολγα και βρίσκει το όπλο της κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο Τσακίρης και έτσι μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Τι θα δούμε αύριο 28/2;

Παράλληλα, ο Αρης είναι βαθιά απογοητευμένος με την αρνητική στάση της Ελπίδας απέναντί του. Κι εκείνη βαθιά πληγωμένη που της έκρυψε τόσο καιρό την αλήθεια. Ο Στέφανος υπόσχεται στη Μυρτώ να κρατήσει το μυστικό της και να μην προδώσει τον Αρη: «Να ξέρεις πως για το δικό σου χατίρι δεν θα αποκαλύψω ποτέ τίποτα», της λέει, αλλά όταν γίνεται μάρτυρας ενός καβγά του Αρη με την Ελπίδα, αλλάζει γνώμη.

Η Ολγα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του Χρήστου, ενώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί μια και καλή από τον Αρη. Ο Ορέστης θέλει να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από το μίσος της Ολγας για τον Αρη, ενώ ο Μιχάλης ανησυχεί για τους σκοπούς της αδίστακτης γυναίκας και ζητά από τον Αρη να μείνει μακριά της: «Σίγουρα θα σου έχει στήσει παγίδα, μην πας στο ραντεβού μαζί της, δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία». Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Στέφανο, ώστε μην καταδώσει τον αδελφό του. Ο Γιώργος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπαίνει σε σκέψεις αν είναι δικό του.