Άγρια Γη (28/2): Τρόμος με την κίνηση του Στέφανου - Θα τα πει όλα στην αστυνομία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγρια Γη (28/2): Τρόμος με την κίνηση του Στέφανου - Θα τα πει όλα στην αστυνομία

Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 28/2 στη σειρά Άγρια Γη αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις σχετικά με την Όλγα μιας και ο Ορέστης έχει βρει το όπλο, που γεννάει ερωτήματα σχετικά με το τι κάνει στη ζωή της...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (28/2) εξελίξεις στην Άγρια Γη

Παράλληλα, ο Αρης είναι βαθιά απογοητευμένος με την αρνητική στάση της Ελπίδας απέναντί του. Κι εκείνη βαθιά πληγωμένη που της έκρυψε τόσο καιρό την αλήθεια. Ο Στέφανος υπόσχεται στη Μυρτώ να κρατήσει το μυστικό της και να μην προδώσει τον Αρη: «Να ξέρεις πως για το δικό σου χατίρι δεν θα αποκαλύψω ποτέ τίποτα», της λέει, αλλά όταν γίνεται μάρτυρας ενός καβγά του Αρη με την Ελπίδα, αλλάζει γνώμη.

Η Ολγα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του Χρήστου, ενώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί μια και καλή από τον Αρη. Ο Ορέστης θέλει να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από το μίσος της Ολγας για τον Αρη, ενώ ο Μιχάλης ανησυχεί για τους σκοπούς της αδίστακτης γυναίκας και ζητά από τον Αρη να μείνει μακριά της: «Σίγουρα θα σου έχει στήσει παγίδα, μην πας στο ραντεβού μαζί της, δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία». Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Στέφανο, ώστε μην καταδώσει τον αδελφό του. Ο Γιώργος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπαίνει σε σκέψεις αν είναι δικό του.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 29/2 στη σειρά

Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Αρη, τη στιγμή που εκείνος έχει αγωνία για τη μητέρα του και επιτίθεται στην Ολγα πιστεύοντας πως την έχει βλάψει. Ο Θωμάς τρέχει να προλάβει τον Στέφανο, αλλά η υγεία του θα τον προδώσει. Η Αρετή βρίσκει στο σπίτι τα αποτελέσματα εγκυμοσύνης της Ρένας. Ο Αρης συναντά τον Στέφανο και επιχειρεί να τον πείσει και να μην τον καταγγείλει: «Δώσε μου πρώτα χρόνο να τελειώσω αυτό που έχω να κάνω! Μιλάμε για την Ολγα, ξέρεις τι σημαίνει αυτό», του τονίζει, η συζήτηση όμως μετατρέπεται σε καβγά και τελικά πιάνονται στα χέρια. Ο Ορέστης βρίσκεται μπροστά στον Χρήστο, που αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.