Έρωτας Φυγάς (1/3): «Έχουμε πόλεμο» - Άγριος καβγάς με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (1/3): «Έχουμε πόλεμο» - Άγριος καβγάς με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα

Μπορεί να είναι Τετάρτη (1/3) σήμερα αλλά η αγαπημένη σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» έρχεται με ένα ακόμη επεισόδιο "φωτιά".

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Κοντογιάννης και η Ελπίδα εγκαταλείπουν τον πληγωμένο Φίλιππο, ο οποίος καταφέρνει να γυρίσει σπίτι του και ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας που γεμίζει ενοχές. Η Χαρά αποκαλύπτει τραγικές προσωπικές της εμπειρίες στην Άννα και την πείθει να καταγγείλει το βιασμό της.

Αναλυτικά οι σημερινές (1/3) εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 107

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο ίδιο κελί και τσακώνονται άσχημα. Μεταφέρονται και οι δύο στην απομόνωση. Η Ευγενία προσπαθεί μάταιά να δει τον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της επιχειρεί να φύγει από το σπίτι, αλλά η Γεωργία τη σταματάει σκίζοντάς της τα λάστιχα ύστερα από εντολή της Μαργέτας. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει και βρίσκει την πεθερά της: «Από εδώ και στο εξής έχουμε πόλεμο μεταξύ μας και θα με βρίσκεις σε ό,τι κάνεις συνέχεια μπροστά σου», της δηλώνει.

Μέσα σε όλα, η Αννα μαζί με τον πατέρα της πάνε στον διοικητή της αστυνομίας και καταγγέλλουν τον βιασμό κοπέλας, ενώ γίνεται η δίκη του Μάρκου και τελικά το δικαστήριο αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο.

Τι θα δούμε αύριο 2/3

Επεισόδιο 108

Ο Μάρκος αθωώνεται και βγαίνει από τη φυλακή. Πριν φύγει, φροντίζει να επισκεφθεί τον Ιάσονα στο κελί: «Να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που θα βγω έξω, θα ’ναι να συναντήσω την Αλεξάνδρα», του διαμηνύει. Αυτός θορυβείται.

Αργότερα θα ζητήσει από τη Μαργέτα να τους εμποδίσει με κάθε τρόπο. «Αυτοί οι δύο δεν πρέπει επ’ ουδενί να συναντηθούν. Σε καθιστώ υπεύθυνη γι’ αυτό», της τονίζει. Το να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση θα το προσπαθήσει και ο Στέφανος για τους δικούς του λόγους. Η συνάντηση όμως αυτή είναι αναπόφευκτη…