Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (4/3): Της στέλνουν ανθοδέσμη και της κάνουν πρόταση - "Χαμός" στη σειρά του ALPHA

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (4/3): Της στέλνουν ανθοδέσμη και της κάνουν πρόταση -

Με νέο επεισόδιο έρχεται το Σάββατο 4/3 η σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, και φαίνεται πως θα είναι ξεκαρδιστικό, αφού τα "δράματα" μεταξύ των πρωταγωνιστών δεν έχουν τέλος (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον 11ο κύκλο).

Τι θα δούμε σήμερα (4/3) στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ο Άγγελος αναλαμβάνει τα σόσιαλ του καινούριου μαγαζιού, αλλά η Βέλη δείχνει να ενοχλείται με την αφοσίωσή του... Το μαγαζί της Καίτης στην Αμαλιάδα έχει πέσει από δουλειά και η Καίτη ψάχνει να μάθει τι συμβαίνει... Ανθοδέσμες και μια νέα πρόταση συνεργασίας κάνουν την Ξένια πολύ χαρούμενη. Ή μήπως όχι τελικά; Η καινούρια κομπίνα του Βαγγέλη, δοκιμάζει τα όρια της υπομονής του Μηνά και της Βούλας...

Εκτός σειράς η Κοκκίδου και ακόμη 2 βασικοί ηθοποιοί

Η σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει), είναι από τις πιο επιτυχημένες εδώ και πολλά χρόνια. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά Σκηνές γάμου (ισπανικά: Escenas de Matrimonio‎) των Mediaset España & Alba Adriática και προβάλλεται από το 2013, έχοντας γίνει η μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Ξεκίνησε με κύρια διανομή έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η διανομή, αυτή, διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους.

Πλέον όμως τα ζευγάρι που βλέπουμε είναι οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακής, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου και Σπύρο Τσεκούρα, Άννα Κουτσαφτίκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη, τρεις ηθοποιοί πρόκειται να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν και να μην προχωρήσουν με τον 11ο κύκλο. Ο λόγος για την Ελένη Κοκκίδου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και την Μαρία Χάνου, οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν.

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», ειπώθηκε αρχικά - δείτε τις έλεγε η Κοκκίδου για το μέλλον της στην σειρά.

Και αποκαλύφθηκε επίσης: «Έχουμε δύο ακόμη αποχώρησεις από τη Μουρμούρα. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ούτε η Μαρία Χάνου, ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο».