«Πρέπει να το αφήνεις όταν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για το τηλεοπτικό μέλλον της Μουρμούρας

«Το πιστεύω ακράδαντα και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πρέπει να το αφήνεις όταν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για το τηλεοπτικό μέλλον της Μουρμούρας

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για το αν θα ήταν θετική με το γάμο αλλά και για την επιτυχία της σειράς του ALPHA, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το αν θα συνεχιστεί για 11η χρονιά, με την Άννα Κουτσαφτίδη να δηλώνει πως οι ηθοποιοί έχουν ενημερωθεί πως θα είναι η τελευταία τους σεζόν.

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο. Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, η 10η της σειράς, είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω.

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά. Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική» είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Ωστόσο, η Ελένη Κοκκίδου, από πλευράς της, είναι θετική στο να τελειώσει φέτος η Μουρμούρα (δείτε εδώ και τις δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη).

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου για το τηλεοπτικό μέλλον της Μουρμούρας

«Σε μία συμβίωση θα έλεγα ναι, για γάμο δεν ξέρω. Νομίζω ότι είμαι μεγάλη να πάω στο δημαρχείο ή στην εκκλησία. Στον έρωτα δεν είναι ποτέ αργά. Ο έρωτας μπορεί να έρθει και στα 90. Το πιστεύω ακράδαντα και το έχουμε δει.

Βεβαίως θα αποχωρούσε από την Μουρμούρα, όταν είναι να κλείσει τον κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.