Ο Παράδεισος των κυριών (8/3): Νεκρός ο Ντίνος από τα χέρια της Βικτώριας;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Παράδεισος των κυριών (8/3): Νεκρός ο Ντίνος από τα χέρια της Βικτώριας;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών. Ο Ντίνος και η Βικτώρια έρχονται σε αναμέτρηση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του ενός από τους δύο, ενώ ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για ακόμα μια φόρα για το θέμα του Παραδείσου

Οι σημερινές 8/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 93

Ο Ντίνος πηγαίνει στο βρεφοκομείο για να βρει τη μικρή Ειρηνούλα και αφού δεν τη βρίσκει, πηγαίνει έξαλλος στο γραφείο της Βικτώριας, η οποία τρομοκρατημένη από την έφοδο της αστυνομίας αρχίζει να σκίζει την περιβόητη ατζέντα της. Εκείνη την ώρα μπαίνει ο Ντίνος. «Πώς τολμάς και μπαίνει στο γραφείο μου; Φύγε αυτή τη στιγμή», του φωνάζει και ο Ντίνος αρχίζει να την κατηγορεί και να την απειλεί: «Θα καλέσω την αστυνομία να σε συλλάβει», της λέει κι εκείνη βγάζει όπλο και τον σημαδεύει: «Αν θα προλάβεις, Παπακώστα», είναι τα λόγια της, αλλά ο Ντίνος προλαβαίνει φεύγοντας να πάρει κάποια από τα κομμάτια της ατζέντας.

Η Ειρήνη απειλεί ξανά τον Αποστόλη για να δώσει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο κι εκείνος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να πείσει την Ολγα, αλλά τόσο εκείνη όσο και ο Πάρης δεν δέχονται με τίποτα να ξαναπάρει ο Ντίνος το μαγαζί. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τα παιδιά του και ένα συνταρακτικό νέο οδηγεί τη Μιράντα ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, καθώς ο Ντίνος της λέει: «Στην υιοθεσία της κόρης σου εμπλέκεται η Καρτεζίνη και το βρεφοκομείο της».

Δείτε επίσης: Ανατροπή μεγατόνων - Αυτοί οι δυο γίνονται ζευγάρι

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούρια πληροφορία που την εξοργίζει. Λίγο αργότερα η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις για την άρνηση του Ντίνου να επιστρέψει στο μαγαζί, ενώ ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της Βικτωρίας από τον Χρηστίδη.

Ο Ζήσης συλλαμβάνεται και βρίσκεται κλεισμένος στο ίδιο κελί με τον Θανάση, ενώ ο Σωτήρης προσεγγίζει τον Ζήση: «Πες μου ό,τι ξέρεις. Αν θέλεις να τη γλιτώσεις φτηνά, πρέπει να συνεργαστείς μαζί μου», του επισημαίνει. Ωστόσο η Βικτώρια καταστρώνει ένα νέο σατανικό σχέδιο για να βγάλει τον Ζήση από τη φυλακή.

Τι θα δούμε αύριο 9/3

Η Αμαλία ενθουσιάζεται με την απόφαση του Ντίνου να αναλάβει την θέση στον «Παράδεισο», αλλά ο Πάρης ανατρέπει τα πράγματα: «Ζητάς πολλά λεφτά και δεν πρόκειται ποτέ να σου τα δώσω», του λέει κι έτσι η πολυπόθητη επάνοδος του Παπακώστα στη διεύθυνση του «Παραδείσου» κρέμεται από μια κλωστή. Την ίδια ώρα, μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Βικτώρια αναστατώνει για ακόμη μια φορά την ταραχώδη ζωή της, δημιουργώντας της έναν επιπλέον λόγο ανησυχίας.

Παράλληλα η Ματούλα βρίσκει ένα καλάθι με διάφορα γλυκίσματα και άλλα τρόφιμα στην πόρτα της και καλεί την αστυνομία: «Δεν ξέρω ποιος το άφησε, φοβάμαι», τους λέει και ο αστυνόμος της λέει να μην το αγγίξει και θα πάει να το πάρει, ενώ μετά από ώρες την ενημερώνει ότι κάποιος ήθελε να τη σκοτώσει, γιατί όσοι τόλμησαν να φάνε από την αστυνομία, κατέληξαν με δηλητηρίαση στο νοσοκομείο. Ο Αγης φαίνεται ότι διασκεδάζει να φέρνει τον πατέρα του σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους, σε αντίθεση με την αδελφή του που βάζοντας το καλό του Ντίνου πάνω από το δικό της, παίρνει με αυταπάρνηση μια γενναιόδωρη απόφαση και τον προσλαμβάνει στο κατάστημα με τον μισθό που ζήτησε, πηγαίνοντας κόντρα στον Πάρη.

Δείτε επίσης: «Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Παράδεισος των κύριων εξελίξεις νέας εβδομάδας