Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! O Αλέξης κόβει τα φρένα της Αθηνάς για χάρη της Μυρτάλης και απειλεί να αυτοκτονήσει

Τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό! O Αλέξης κόβει τα φρένα της Αθηνάς για χάρη της Μυρτάλης και απειλεί να αυτοκτονήσει

Αναπάντεχα γεγονότα έρχονται για μια ακόμα φορά να ταράξουν τα νερά στη «Γη της ελιάς». Φόβος, παρεξηγήσεις, δολοφονία και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα, είναι μερικά απ’ όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, που σας έχουμε πριν ακόμα παιχτούν στην τηλεόραση.

Από την Μαρία Μεταξητινου για το TiVi Σήριαλ

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων, με την οικογένειά του να προσπαθεί να βρει τα χρήματα που ζητάνε και με την αγωνία και τον φόβο τους για τη ζωή του να χτυπάνε κόκκινο.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη είναι οργισμένη γιατί η Αθηνά δεν έδιωξε από τη δουλειά την Αννα, όπως της είχε ζητήσει. Μάλιστα, η Αθηνά καλύπτει κατά κάποιο τρόπο την Αννα λέγοντάς της: «Δεν με αφορούν τα προσωπικά σας. Η Αννα είναι μια από τις καλύτερες εργάτριές μας και επίσης τη συμπαθώ». Η Μυρτάλη τρελαίνεται και αφού τσακώνεται πολύ άσχημα με την Αθηνά, ποτισμένη με μεγάλο μίσος, παρακαλάει τον Αλέξη: «Θέλω να κάνεις κάτι για μένα. Θέλω να τη βγάλεις από τη μέση».

Δείτε επίσης: Οι δυσάρεστες φήμες επιβεβαιώθηκαν - Ανακοινώθηκε επίσημα ότι...

Γη της Ελιάς νέα επεισόδια

Την ίδια στιγμή ο Πότης λέει στον Αποστόλη ότι είναι ερωτευμένος με την αδελφή του: «Μην της το πεις όμως, ντρέπομαι», τον παρακαλεί, ενώ όπως θα δούμε ο Δημοσθένης μπλέκει τον Αρη σε εμπόριο ναρκωτικών, για να τον ξεχρεώσει.

Παράλληλα η Ισμήνη βρίσκει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις, ενώ υποπτεύεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του και αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων των Βρεττάκων, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι της Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία. Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και ρίχνουν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.

Δείτε επίσης: Αρπάζει πάνω στην τρέλα του ένα μαχαίρι και… - Νέο φονικό από τον Αλέξη;

Απόπειρας αυτοκτονίας και δολοφονία στην Γη της Ελιάς

Την ίδια ώρα έρχονται σε μεγάλη ρήξη ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Την επόμενη μέρα η Αθηνά πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο όπου μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό: «Κυρία Νομικού, τα φρένα του αυτοκινήτου σας ήταν κομμένα», της λένε και μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη, αλλά τη συμβουλεύει: «Να μην κάνεις κάποια κίνηση, θα τον έχουμε υπό στενή παρακολούθηση μέχρι να κάνει το λάθος».

Οσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Παράλληλα ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της. Απομονωμένος απ’ όλους και κυρίως από τη μάνα του, ο Αλέξης προσπαθεί να την εκβιάσει συναισθηματικά και την απειλεί: «Αν δεν γίνουμε όπως πρώτα θα αυτοκτονήσω», της λέει κι εκείνη τρελαίνεται.

Ενα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή, ενώ ο Ισίδωρος, φοβούμενος ότι η μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει, αποφασίζει να τη στείλει στην Ιουλία, προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης, καθώς ήθελε εκείνη να φιλοξενήσει το παιδί. Την ίδια ώρα, γίνεται μια δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα η οποία βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά, καθώς τα όπλα που βρίσκουν ήταν χρησιμοποιημένα.