Έρωτας Φυγάς (8/3): Έμεινε έγκυος αλλά απόψε αποβάλλει - Η σκηνή που θα "τσακίσει" τους τηλεθεατές

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (8/3): Έμεινε έγκυος αλλά απόψε αποβάλλει - Η σκηνή που θα

Νέο επεισόδιο έρχεται για την σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, σήμερα 8/3 (δείτε εδώ γιατί ο Μάρκος σπαράζει για την Αλεξάνδρα) και ο Μάρκος αγωνιά να μάθει που είναι η Αλεξάνδρα και ο γιος τους.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά Έρωτας Φυγάς σήμερα 8/3

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να επιβιώσουν με τη βοήθεια ενός βοσκού, που τους γεμίζει με καχυποψία. Στο μεταξύ ο Μάρκος ζητάει από τον Στέφανο να τον βοηθήσει. «Πρέπει να τους βρω. Σου έχει πει κάτι η Μαργέτα πού έχουν πάει; Πες μου», του λέει ζητώντας του να προδώσει την εμπιστοσύνη της γυναίκας που αγαπά, γεγονός που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαργέτα με τη σειρά της εκτελεί το σχέδιό της αποφασιστικά. Την ίδια στιγμή η Γεωργία αγωνιά για το αν θα καταφέρει να πάρει το μωρό που τόσο λαχταράει, αλλά η Στέλλα αποβάλλει, ενώ η Ελπίδα, ερωτευμένη με τον Κοντογιάννη, ούτε που υποψιάζεται τις παγίδες που της στήνει.

Δείτε επίσης: «Ποτέ δεν σε ξέχασα» - Ο θάνατος που χωρίζει ξανά Μάρκο και Αλεξάνδρα!

Πέμπτη 9/2 - Επεισόδιο 113

Ο Ιάσονας, η Αλεξάνδρα και ο Γιωργάκης φεύγουν από την καλύβα που κρύβονται γιατί ειδοποιούνται από έναν τυφλό, τον Λουκά, ότι τους κυνηγούν. Και δεν είναι μόνο η αστυνομία, αλλά και ο Μάρκος που πηγαίνει στην καλύβα και δεν βρίσκει κανέναν. Η οικογένεια καταλήγει στο σπίτι ενός μικρού χωριού. Παράλληλα η Γεωργία ομολογεί στη Μαργέτα ότι αποφάσισε να πάρει και να μεγαλώσει το παιδί της Στέλλας και του Στρατή σαν δικό της. «Είναι πολύ γενναίο αυτό που αποφάσισες και μεγαλόψυχο. Να ξέρεις ότι θα σε στηρίξω απόλυτα», της λέει εκείνη. Στο μεταξύ η Αννα πηγαίνει στην εισαγγελέα, καταθέτει για τον βιασμό της κι αυτή την ενημερώνει πως θα αναλάβει την υπόθεση προσωπικά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος φτάνει στο χωριό που κρύβονται ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα.