Τα νούμερα (10/3): Με Μόρφη και Πορτοκάλογου - Η ανατρεπτική εμφάνιση του ''Μουσικού κουτιού'' στη σειρά της ΕΡΤ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα νούμερα (10/3): Με Μόρφη και Πορτοκάλογου - Η ανατρεπτική εμφάνιση του ''Μουσικού κουτιού'' στη σειρά της ΕΡΤ

Μετά το επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε στα Νούμερα με το Γιώργο Καπουτζίδη, την Παρασκευή 10/3 αναμένεται να δούμε μια ανατρεπτική παράσταση, καθώς οι καλλιτέχνες από το Μουσικό κουτί θα εμφανιστούν στη σειρά μαζί φυσικά με τη Ρένα Μόρφη και το Νίκο Πορτοκάλογλου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Νίκου Πορτοκάλογλου για τη διακοπή του Μουσικού κουτιού).

Όσα θα δούμε την Παρασκευή (10/3) στα Νούμερα

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο «Μουσικό Κουτί». Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη κι ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του. Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του. Εν τω μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεση του καλύτερη.

Όταν υποδέχονται το Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα και οι «Μουσικοί του Kουτιού» του έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη εκτάκτως από το Μεξικό. Και ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Πού εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη;

Ο «Δημόκριτος» και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούεται σε 3 ώρες με τη Γη. Η Συντέλεια έρχεται. Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωές μας; Ήταν λοιπόν γραφτό τους να περάσουν το τέλος του κόσμου μαζί; Η συνέχεια επί της οθόνης!