Αυτή η νύχτα μένει: Ήρθε η ώρα - Γιώργης και Νίτσα παντρεύονται!

Οι εξελίξεις της επόμενης 15-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: Ήρθε η ώρα - Γιώργης και Νίτσα παντρεύονται!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδια της επόμενης 15-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει καθώς ο κλοιός γύρω από τον Στρατή στενεύει και η Διαμάντω βρίσκεται με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο εξαιτίας του Διαγόρα. Ο Ντόκος ψάχνει διακαώς να βρει τη Ζέτα, ενώ η Νίτσα ετοιμάζει τον γάμο της με τον Γιώργη, αλλά η Βρεττώ δεν τη βλέπει με καλό μάτι.

Οι εξελίξεις της επόμενης 15-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδια 54-56

Η Νίτσα αποφασίζει τελικά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Γιώργη, γνωρίζοντας πως είναι ένας χρυσός άνθρωπος που την αγαπάει αληθινά και βαθιά. Αν και δεν έχει ξεπεράσει τους φόβους της για το παρελθόν της, ωστόσο κάνει ένα μεγάλο βήμα στο να μπορέσει επιτέλους να το αποδεχτεί και να προχωρήσει. Παράλληλα, αποκαλύπτει στον Γιώργη τα πάντα! Για τον βιασμό από τον πατριό της, τη φωτιά που του έβαλε για να γλιτώσει από εκείνον, αλλά και για το μωρό που γέννησε. Ο Γιώργης τη στηρίζει και την παίρνει από το χέρι και πάει στο σπίτι της μητέρας του για να της ανακοινώνει πως παντρεύονται.

«Μάνα, από εδώ η Νίτσα, η μέλλουσα νύφη σου! Παντρευόμαστε», της λέει και εκείνη ρίχνει δολοφονικό βλέμμα και στους δύο. Η αμηχανία είναι διάχυτη και η Νίτσα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο. «Χαίρω πολύ», λέει στη Βρεττώ και της δίνει το χέρι, αλλά εκείνη γυρίζει την πλάτη της: «Πολύ γρήγορα δεν αποφασίσατε να παντρευτείτε; Πόσο καιρό γνωρίζεστε;

Ο γάμος δεν είναι παιχνιδάκι, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά», τους τονίζει και η Νίτσα καταλαβαίνει πως θα περάσει δύσκολα μαζί της. Οταν έρχεται η ώρα να φύγουν, η Νίτσα πάει στο αμάξι και ο Γιώργης λέει στη μητέρα του: «Ρε μάνα, τι συμπεριφορά ήταν αυτή στη Νίτσα; Δεν μπήκες καν στον κόπο να τη γνωρίσεις». «Να γνωρίσω ποια; Την μπουζουξού; Σε είχα για έξυπνο, αλλά πάλι θα φας τα μούτρα σου γιατί δεν βλέπει πως σε βρήκε κορόιδο. Σου τα λέω από τώρα για να μη μου πεις μετά ότι δεν σου τα είπα», του απαντάει η Βρεττώ. Ο Γιώργης αρνείται να την ακούσει περισσότερο και φεύγει. Η Νίκη προσπαθεί να ειδοποιήσει τη Νίτσα για την εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου, ενώ ο Χρήστος οδηγείται σε μια λυτρωτική απόδραση. Ο Στρατής καταπίνει την πικρία του δεχόμενος τη στήριξη της Διαμάντως αλλά ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα που του θέτει η Φωτεινή.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια βασανιστήρια για την Ζέτα - Επιστρέφει ο αδίστακτος πρώην της

Ο Διαγόρας εκβιάζει τη Διαμάντω

Ο Διαγόρας αποφασίζει να βάλει συνιδιοκτήτη στο «Ονειρο» τον Αλκη και μαζί οργανώνουν τα επόμενα σχέδια εξόντωσης του Στρατή. Ο τελευταίος βρίσκεται σε απόγνωση και η Διαμάντω βρίσκεται στο πλευρό του όπως κάνει πάντα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, Στρατή! Θα βρεθεί η λύση, είμαι δίπλα σου, να το θυμάσαι», του υπενθυμίζει. Στο μεταξύ ο Αλκης και ο Διαγόρας εντείνουν τις έρευνές τους για τη δολοφονία του Νώντα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ετσι, ο Διαγόρας εμφανίζεται απειλητικός στη Διαμάντω αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του σκοτεινά ερωτήματα. «Θα μου πεις όλα όσα ξέρεις για τη δολοφονία του Νώντα», της λέει και εκείνη αντιδρά:

«Δεν ξέρω τίποτα, αλλά και να ήξερα δεν θα σου έλεγα. Δεν υπήρχε περίπτωση να βοηθήσω εσένα». Τότε εκείνος την εκβιάζει με το παιδί τους και την αναγκάζει να συνεργαστεί μαζί του: «Αν δεν θέλεις να χειροτερέψει η κατάσταση του μικρού, κοίτα να μάθεις ό,τι μπορείς από τον Στρατή για τον Νώντα». Ο Πέρης κάνει ένα λάθος που θα αποδειχθεί μοιραίο, τη στιγμή που ο Στέλιος παίρνει πρωτοβουλίες που τον οδηγούν να ξαναγυρίσει στις μέρες του θανάτου της Μαρίνας.

Οι εξελίξεις της επόμενης 15-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει 

Ο Ντόκος βρίσκει τη Ζέτα

Ο Γιώργης με τη Νίτσα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, αλλά το μεγάλο σοκ θα έρθει όταν εκείνη με τον Τάσο πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο και τότε καταλάβουν ποιος είναι ποιος. Ομως, κάνουν μια συμφωνία να μην αποκαλύψουν ποτέ τι συνέβη μεταξύ τους εκείνο το βράδυ στο «Ονειρο». Μόνο που εκείνος αρχίζει να ασφυκτιά στη νέα κατάσταση, αλλά από την άλλη η χαρά που νιώθει ο Γιώργης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την οικογένεια που τον αγκαλιάζει (οι ανιψιές του κυρίως) τον εμποδίζει να αντιληφθεί ότι το έδαφος είναι πυρωμένο. Ο Αλέξανδρος αδυνατεί να κατανοήσει την αλλαγή στάσης του Σταματιάδη και η Φωτεινή συνεχίζει την πορεία της στο αδιέξοδο. Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει ίχνη της:

Διαβάστε επίσης: Τηλεθεατές δυστυχώς... - Η απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Θέλω να τη βρω, ξέρω ότι βρίσκεται εδώ στο Αγρίνιο», λέει στη Νίκη, η οποία του απαντάει πως δεν γνωρίζει κάτι. Από την άλλη, η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια: «Δεν θέλω να με πλησιάζεις ρε, μείνε μακριά μου! Τελειώσαμε», του ξεκαθαρίζει, αλλά κανείς δεν ξέρει πως ο Ντόκος βρίσκει πού μένει. Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά από τη Βάσω να κυκλοφορούν και επίσημα ως ζευγάρι. Εκείνη δέχεται.