Σασμός: Νέα ψυχρή δολοφονία μετά το πυροβολισμό του Αντώνη; Ο ρόλος του Λευτέρη

Ακόμη ένας νεκρός στα νέα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Νέα ψυχρή δολοφονία μετά το πυροβολισμό του Αντώνη; Ο ρόλος του Λευτέρη

Οι εξελίξεις του Σασμού όσο οδεύουμε προς το τέλος είναι ακόμη πιο καταιγιστικές. Ο Ευθύμης προσπαθεί να τους "ξεκάνει" όλους, θέλοντας να πάρει εκδίκηση αλλά να δείξει και την δύναμη του. Ο Λευτέρης ωστόσο, όσο και να έχει προσπαθήσει να τον ξεσκεπάσει δεν τα έχει καταφέρει...

Έχει καταφέρει όμως πολλές φορές να του ρίξει στάχτη στα μάτια και να εξουδετερώσει τα τσιράκια του. Αυτά που τον βοηθούν με κλειστά τα μάτια και για τον Λευτέρη είναι επικίνδυνοι για να μην τον ανακαλύψουν.

Το νέο φονικό που φαίνεται πως έρχεται στον Σασμό...

Ο Ευθύμης όπως θα δούμε είναι σκληρός και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν όταν θέλει κάτι πάρα πολύ και πολλούς πρωταγωνιστές τους έχει στο χέρι. Όπως για παράδειγμα τον Μανόλη και την Στέλλα.

Δείτε στο σημερινό 13/3 επεισόδιο: Η Μαρίνα με αιματοβαμμένο νυφικό σπαράζει πάνω από τον Αντώνη - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο!

Το πόσο αδίστακτος όμως είναι, το ξέρει πολύ καλά ο Λευτέρης, που έχει βγάλει με τον δικό του τρόπο από την μέση το δεξί του χέρι. Μάλιστα, ο Ευθύμης ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και αυτή την φορά...

Ο Οδυσσέας θα του γυρίσει την πλάτη και θα επικοινωνήσει με τον Λευτέρη με σκοπό να βγάλουν το μεγάλο αφεντικό από την μέση και να διοικήσουν οι ίδιοι και να μην φοβούνται κάθε ώρα και στιγμή.

Ο Λευτέρης όμως θα βρει την κατάλληλη στιγμή για να τον ξεπαστρέψει και να μην τον έχει μέσα στα πόδια του έτσι ώστε να μεταφέρει ελεύθερα πληροφορίες στην αστυνομία.

Δείτε επίσης: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!

Σασμός ALPHA

Έτσι λοιπόν θα πάει στον Ευθύμη και θα του τα "ξεράσει" όλα! Πως ο πιστός του φίλος θέλει να τον σκοτώσει και μάλιστα με την βοήθεια του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του κερδίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη. Ο Ευθύμης με τη σειρά του, θα σκεφτεί να τον δολοφονήσει... θα το κάνει πράξη;