Δεν το πίστευε ούτε η ίδια - Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα την ώρα που προβάλονταν ο ματωμένος της γάμος στον "Σασμό"

Φορούσε τα γυαλιά της και το παρακολουθούσε στο λάπτοπ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν το πίστευε ούτε η ίδια - Η ανάρτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα την ώρα που προβάλονταν ο ματωμένος της γάμος στον

Πανικός έχει γίνει τις δύο τελευταίες μέρες με τα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, αφού πυροβολούν τον Αντώνη της ώρα του γάμου τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευθύμης έστησε θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Την ώρα που οι νεόνυμφοι έβγαιαν από την εκκλησία ευτυχισμένοι και με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη τους, ο Ευθύμης στοχεύει από μακριά τη Μαρίνα ως αντίποινα για τη σφαίρα που είχε ρίξει ο Αντώνης στη γυναίκα του, Ρέα.

Ο αστυνόμος όμως βλέπει από μακριά κάτι να γυαλίζει, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα του βρίσκεται σε κίνδυνο και αμέσως πέφτει πάνω της για να τη σώσει. Η σφαίρα του Ευθύμη βρίσκει τον ίδιο στο κεφάλι και από εκείνο το λεπτό, ο χρόνος σταματάει για όλους (δείτε εδώ την σοκαριστική στιγμή).

Παράλληλα, οι πιστοί τηλεθεατές και χρήστες του twitter είχαντην δική τους γνώμη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη, διότι η πλατφόρμα γέμισε με οργισμένα tweets (δείτε εδώ μερικά). Εκτός από αυτούς, ένα χιουμοριστικό tweet έκανε και η Μαρία Πρωτόπαππα, την ώρα που πυροβολούσαν τον τηλεοπτικό αγαπημένο της.

Το tweet της Μαρίας Πρωτόπαππα την ώρα του φονικού στον Σασμό

Τι θα συμβεί με τον Αντώνη από εδώ και πέρα

Ο Αντώνης παθαίνει ανακοπή

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε ή θα ήλπιζε κανείς. Ο Αντώνης αρχίζει να «χάνεται». Οι χτύποι της καρδιάς του εξασθενούν και το μόνιτορ έχει αρχίσει να καταγράφει μια ευθεία γραμμή. Οι γιατροί διαπιστώνουν πως ο ασθενής τους έχει πάθει ανακοπή και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον συνεφέρουν. Όταν το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μπαινοβγαίνει στην αίθουσα του χειρουργείου και η Μαρίνα αντιλαμβάνεται την έντονη κινητικότητα, αρχίζει να ρωτά, σχεδόν εκβιάζει τις νοσοκόμες να της πουν τι συμβαίνει. Τότε μαθαίνει πως η ζωή του αγαπημένου της κρέμεται από μια κλωστή.

Η Αργυρώ θα τη βάλει να καθίσει και θα της πει ότι όλα θα πάνε καλά. «Μαμά, ο Αντώνης είναι δυνατός. Δεν θα σου το κάνει αυτό. Δεν θα σε αφήσει μόνη σου. Πρέπει απλά να το πιστέψεις», θα της πει τη στιγμή που οι γιατροί θα δίνουν τη δική τους μάχη πάνω στο τραπέζι του χειρουργείου. Τελικά, θα καταφέρουν να σταθεροποιήσουν τους χτύπους της καρδιάς του και να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο Ευθύμης θα φλερτάρει την Μαρίνα

Η Μαρίνα, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν θα λάβει μόνο μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και ένα μεγάλο καλάθι με κρασιά. Ο αποστολέας του όμως θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την κατάσταση και θα φέρει τη Μαρίνα στα όριά της και αυτός είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από την κατάσταση του άντρα της, δεν θα θελήσει απλά να πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων το δώρο του αλλά και να του μιλήσει για να του πει ότι η προσπάθειά του να βγάλει έναν από τους δύο από τη μέση, δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.