Παράδεισος των κυριών: «Πως μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε!» - Μιράντα και Αμαλία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Για τα μάτια του Ντίνου και μόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: «Πως μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε!» - Μιράντα και Αμαλία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Στην σειρά, Παράδεισος των κυριών, όσο κι αν η Αμαλία έδωσε τον λόγο της ότι δεν θα ενοχλήσει τον Ντίνο, δεν μπορεί να τον κρατήσει. Όσο ο Ντίνος είναι δίπλα της, η Αμαλία δεν τον αφήνει ήσυχο, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μιράντα.

Από το TiVi Σήριαλ

Ο άγριος καβγάς Αμαλίας - Μιράντας στον Παράδεισο των κυριών

Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια, αρχίζει να παρενοχλεί τον Ντίνο και να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, θυμίζοντάς του ότι τον αγαπάει: «Ντίνο, σε παρακαλώ ας μιλήσουμε. Πού πήγε όλο αυτό που είχαμε οι δυο μας; Σ’ αγαπώ, δεν το καταλαβαίνεις;», του λέει, αλλά ο Ντίνος για μια ακόμα φορά της ξεκαθαρίζει: «Αμαλία, μη με πλησιάζεις, σου έχω πει τόσες φορές ότι η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου», της υπενθυμίζει κι εκείνη αποφασίζει να φύγει από το γραφείο: «Θα σου αφήσω το γραφείο, θα πάω στο γραφείο του Μάρκου», του λέει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 15/3 επεισόδιο: «Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και...» - Μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει!

Παράδεισος των κυριών αποκλειστικό

Ολη αυτή η συμπεριφορά της Αμαλίας, βάζει σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο: «Σου είχα πει ότι αυτή η γυναίκα δεν μας αφήσει ήσυχους. Εχει βάλει σκοπό να μας χωρίσει, δεν το βλέπεις;», του τονίζει. Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Και όντως την επόμενη μέρα ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά: «Το διαζύγιό σου έχει βγει. Η Λιζέτα το είχε υπογράψει αλλά σου το έκρυβε», τον ενημερώνει και ο Ντίνος αγκαλιάζει τη Μιράντα: «Επιτέλους, αγάπη μου, θα παντρευτούμε», φωνάζει, ενώ μόλις το ακούν ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Διαβάστε επίσης: «Το παιδί χάθηκε! Απέβαλα» - Το ψέμα της Γεωργίας για να κρατήσει το παιδί του Άγη

Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Ξέρω ότι τον ενοχλείς και τον πιέζεις. Αλήθεια, γιατί δεν μας αφήνεις να φτιάξουμε τη ζωή μας;», της λέει αυστηρά και η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση: «Πώς μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε, γιατί παρεκτρέπεσαι και ξεχνάς τη θέση μου εδώ μέσα», είναι τα λόγια της και ξεσπάει άγριος καβγάς μεταξύ τους, ενώ λίγο αργότερα η Μιράντα λέει στον Ντίνο: «Δεν πρόκειται να την ανεχτώ άλλο. Δεν με ενδιαφέρει, ας με απολύσει».