Παράδεισος των κυριών: «Το παιδί χάθηκε! Απέβαλα» - Το ψέμα της Γεωργίας για να κρατήσει το παιδί του Άγη

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών: «Το παιδί χάθηκε! Απέβαλα» - Το ψέμα της Γεωργίας για να κρατήσει το παιδί του Άγη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Παράδεισος των κυριών, η Γεωργία πιέζεται από παντού να κάνει έκτρωση, αλλά η κοπέλα δεν θέλει με τίποτα να ρίξει το παιδί, έτσι αναγκάζεται να πει ψέματα ότι απέβαλε για να σταματήσουν να την πιέζουν και κρατάει κρυφά το μωρό!

Από την Μαρία Μεταξητινού για το TiVi Σήριαλ

Η Γεωργία περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Η μητέρα της η Πιπίτσα δεν έχει σταματήσει στιγμή να την πιέζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της: «Καταστρέφεις τη ζωή σου, δεν το καταλαβαίνεις; Ποιος θα σε πάρει χαλασμένη και με ένα παιδί; Πες μου! Τώρα θα πάμε που είναι νωρίς», της λέει.

Φυσικά ο πατέρας της όχι μόνο δεν συμφωνεί αλλά για πρώτη φορά γίνεται βίαιος και πιάνει τον Αγη, όπου σχεδόν φτάνουν να πιαστούν στα χέρια.

Δείτε επίσης στο σημερινό επεισόδιο: H Βικτώρια γίνεται δολοφόνος;

Το μεγάλο μυστικό της Γεωργίας στον Παράδεισο των κυριών

Παράδεισος των κυριών Γεωργία Άγης

Στο μεταξύ και ο Αγης συνεχίζει να πιέζει τη Γεωργία και μάλιστα της προτείνει να πάνε μαζί με τη Δάφνη στον γιατρό της, όπου είχε κάνει παλαιότερα κι αυτή έκτρωση. Κι ενώ η Γεωργία δείχνει να συμβιβάζεται με το ενδεχόμενο να «απαλλαγεί» από αυτή την εγκυμοσύνη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να γλιτώσει. Ετσι λέει σε όλους ότι θα πάει να κάνει έκτρωση, ενώ κρατάει κρυφά το παιδί και λέει: «Δεν πρόλαβα να κάνω έκτρωση. Το παιδί χάθηκε. Απέβαλα»!
Ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει μόνη της ένα τόσο μεγάλο μυστικό και εξομολογείται τα πάντα στη Ζαχαρούλα, η οποία μάταια προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Δείτε επίσης: «Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Την ίδια στιγμή που η Γεωργία έχει ακόμα το παιδί και σχεδόν έχει γλιτώσει την γκρίνια, έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Πάρη, που πλέον δείχνει ανοιχτά τη συμπάθειά του. Ωστόσο αυτή τη σχέση που αρχίζει και αναπτύσσεται την παρατηρεί ο Αγης, ο οποίος φοβάται μήπως ο Πάρης συμπεριφερθεί και στη Γεωργία όπως παλαιότερα στην Αμαλία.