Σασμός (17/3): «Φτάσαμε εδώ από κάτι άνδρες που νόμιζαν πως κάνουνε κουμάντο» - Η πιο καθηλωτική σκηνή πριν προβληθεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (17/3): «Φτάσαμε εδώ από κάτι άνδρες που νόμιζαν πως κάνουνε κουμάντο» - Η πιο καθηλωτική σκηνή πριν προβληθεί

Η κατάσταση στο σπίτι της Μαρίνας είναι άσχημη, αφού ο Αντώνης μετά τον πυροβολισμό του συνεχίζει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός είναι μέρα με την ημέρα πιο συγκλονιστικές, αφού φτάνουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου.

Απόψε 17/3 θα παρακολουθήσουμε και μια από τις πιο καθηλωτικές σκηνές, αφού επιτέλους η Μαρίνα θα πει την πραγματική αλήθεια και θα πατήσει πόδι απέναντι στον Παύλο.

Οι σημερινές 17/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 100

Δυστυχώς δεν μπορεί να της πει πως είναι και αυτός ένας τρόπος για να αποφύγει τον Ευθύμη Φαρμάκη και τα σχέδιά του. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την προδοσία του φίλου του, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως όσα «έχτισε» για χάρη του γιου της… άρχισαν να γκρεμίζονται, ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του σε βάρος του Μαθιού. Η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να μεγαλώσουν την απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη, όμως τα σχέδιά τους πέφτουν στην αντίληψη του τελευταίου. Μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο για να τους σταματήσει, αποφασίζει να ζητήσει από την Αργυρώ να φύγουν μακριά.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών - Ένας απρόσμενος γάμος και μια φρικιαστική αυτοκτονία

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 101

Η Αργυρώ σοκάρεται με την πρότασή του και παρόλο που η αντίδρασή της είναι αρχικά αρνητική, την επεξεργάζεται. «Κανείς ποτέ δεν θα δεχτεί αυτόν τον έρωτα. Δεν υπάρχει λύση, Αργυρώ. Μόνο αν φύγουμε, ίσως καταλάβουν το λάθος που έκαναν και λήξει τελικά αυτή η αστεία βεντέτα. Πάμε να φύγουμε, Αργυρώ μου, και σου υπόσχομαι η ζωή μας να μην έχει πλέον αγκάθια», της προτείνει, αλλά εκείνη δεν νιώθει έτοιμη να κάνει ένα τέτοιο βήμα, ειδικά σε αυτή τη φάση που η μητέρα της βιώνει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Και αυτό είναι ένα καλάθι με κρασιά από τον Ευθύμη, προς ένδειξη συμπαράστασης. «Πάρτε το από εδώ. Δεν θέλω καν να το βλέπω.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! «Να σκοτώσεις τον ξάδελφο σου για να τα φτιάξεις με τη γυναίκα του; Ντροπή σου!» - Μαθεύεται όλη η αλήθεια

Δεν ξέρω πού βρίσκει το θράσος ο κύριος αυτός αλλά κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει μπροστά μου για τις κινήσεις του», θα πει στην Αργυρώ που στέκει δίπλα της βράχος. Βλέποντας τη σχέση που έχει ο Λευτέρης με την Ελενα που μπήκε ξανά τόσο απρόβλεπτα στη ζωή του, η Θοδώρα είναι σίγουρη πως αγνοεί πολλά κομμάτια από τη ζωή του αγαπημένου της. Και αφού εκείνος δεν μιλάει για το παρελθόν του, αποφασίζει να ψάξει μόνη της για στοιχεία που θα τον φέρουν πιο κοντά της. Ετσι λοιπόν επισκέπτεται τη μητέρα του, Ευδοκία, στο γηροκομείο, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να της αποσπάσει κάποιες κουβέντες. Η ηλικιωμένη δεν θα είναι εύκολο να της ανοιχτεί, όμως όταν καταλάβει τις προθέσεις της Θοδώρας για τον γιο της, θα μπει στη διαδικασία... αποκαλύψεων!

Οι εξελίξεις της επόμενης (13-17/3) εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Σασμός