Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Κόκκινο Ποτάμι (18/3): «Πρέπει να έρθουν τα παιδιά μας, πίσω!» - Έτοιμοι να ξεσηκωθούν οι Έλληνες που πόντου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Κόκκινο Ποτάμι (18/3): «Πρέπει να έρθουν τα παιδιά μας, πίσω!» - Έτοιμοι να ξεσηκωθούν οι Έλληνες που πόντου
Σειρές 18.03.2023 10:36
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Ανατρεπτικές θα είναι οι σημερινές (18/3) εξελίξεις στην δραματική σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι» με τους Έλληνες του Πόντου να ξεκινούν τα παιχνίδια για να καταφέρουν να κερδίσουν τα πάτρια εδάφη, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο, από τους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης: OPEN: Οι εκπομπές και η σειρά που θα αλλάξουν ώρα προβολής - Τι συμβαίνει

Αναλυτικά οι σημερινές (18/3) εξελίξεις στην σειρά «Κόκκινο ποτάμι»

Επεισόδιο 7

Ο Ισμαήλ αθωώνεται, ο Γρηγόριος μένει με τους αντάρτες, ενώ στον Λαγκαδά ο Φώτης ξεσηκώνει τους πρόσφυγες να πάνε να βρουν την Αγγελική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πάει στην Κωνσταντινούπολη, να ειδοποιήσει ότι ο Κεμάλ προμηθεύεται όπλα.

Η Ιφιγένεια βρίσκεται πάλι σε δίλημμα να πάει μαζί του ή όχι. Τελικά ακολουθεί τους άλλους στο μοναστήρι. Στη Σμύρνη ο Σταμάτης συλλαμβάνει τον Ασίμ και τον Ισμέτ και αποδεικνύεται η αθωότητα του Ισμαήλ. Ο Στεργιάδης προσπαθεί να τον στρατολογήσει. Σαν αντάλλαγμα ο Ισμαήλ ζητάει να δει τη Χασμίκ και την προειδοποιεί να φύγουν μακριά, γιατί θα γίνει πόλεμος.

Το πλιάτσικο Στον Λαγκαδά το κλίμα χειροτερεύει:

Ο μπακάλης αρνείται να δώσει βερεσέ στους πρόσφυγες και τους προσβάλλει, ενώ ο Γκίκας τους λέει ότι τα κτήματα που τους είχαν τύχει στην κλήρωση ανήκουν σε κάποιον άλλον. Ο Φώτης τους ξεσηκώνει να πάνε να βρούνε την Αγγελική. Στο μοναστήρι ο Ανδρέας, ο Νικολαΐδης, η Ιφιγένεια και ο Γρηγόριος βρίσκουν τον Μουσταφά να κάνει πλιάτσικο. Τον αιχμαλωτίζουν και αποφασίζουν να τον χρησιμοποιήσουν για να τους πάει στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Γρηγόριος ανακοινώνει ότι θα μείνει με τους αντάρτες. Ερχεται και ο Λάζος. Στην παραλία, πηγαίνοντας στο καΐκι, βρίσκουν μισοπνιγμένο τον Δημοσθένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βραχιόλι της Φωτιάς (18/3): «Παραδίδει την ψυχή του σε...» - Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς στην ΕΡΤ

Γλυκάνισος (18/3): «Η γιαγιά σου δεν είναι...» - Σε άσχημη κατάσταση η Ραζάν

Share