Έρωτας Φυγάς: Δυσάρεστες εξελίξεις! Στιγμές αγωνίας για την ζωή της Αλεξάνδρας

Τι θα δούμε από 20/3 έως 24/3 στο OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: Δυσάρεστες εξελίξεις! Στιγμές αγωνίας για την ζωή της Αλεξάνδρας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς. Ο Στέφανος, που ξέρει ότι ο Σήφης με τους άντρες του τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. Ομως, παρά τις προσπάθειές του δεν τα καταφέρνει και τελικά με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς Έρωτας Φυγάς

Δευτέρα 20/3 - Επεισόδιο 119

Ο Μάρκος επιστρέφει με τον Στέφανο, την Ευγενία και τη θεία Νότα απ' την Αθήνα. Στο μυαλό του όμως η κυρίαρχη σκέψη είναι μόνο μια, η Αλεξάνδρα. Βρίσκει την ευκαιρία να φύγει απ' το σπίτι και πάει να τη βρει. Η Ελπίδα είναι πραγματικά στρυμωγμένη καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα αλλάξει την κατάθεση της ή αν θα την κρατήσει ως έχει. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν συνέπειες καθώς έχει δεχτεί απειλές κι από τον Κοντογιάννη αλλά και από την Μαργέτα. Ο Στέφανος θα μάθει ότι κάποιος συγγενής του Λεμπέση, βρίσκεται στη Μεσσήνη και ψάχνει τον Μάρκο. Η ανησυχία του θα 'ναι μεγάλη κι η υγεία του θα κλονιστεί για άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης: Καρφώνεται στο δέντρο με το αυτοκίνητό της και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Τρίτη 21/3 - Επεισόδιο 120

Ο Μάρκος συναντιέται με την Αλεξάνδρα αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν καθώς ένα ατύχημα τους αποτρέπει από τα σχέδιά τους. Ετσι την πηγαίνει στο νοσοκομείο, προκαλώντας την απορία και την οργή της Ευγενίας. «Τι δουλειά έχεις μαζί της;», τον ρωτάει. «Τη συνάντησα τυχαία. Δεν ήταν καλά. Να την αφήσω αβοήθητη;», της εξηγεί εκείνος.

Παράλληλα η Μαργέτα εναγωνίως ψάχνει την Αλεξάνδρα και τον Γιωργάκη, πιστεύοντας πως το ’σκασε με τον Μάρκο. Η Ελπίδα στο μεταξύ λέει στην Αννα ότι σκέφτεται να ’ρθει στο Παρίσι και ισχυρίζεται στη Χαρά ότι θα πάνε μαζί ενώ ο Κοντογιάννης, με πληροφορίες που αποσπά από τον Στρατή, προκαλεί τον Ιάσονα για μια ακόμη φορά. «Εσύ είσαι εδώ και η τύχη σου δουλεύει. Ο Μάρκος έφυγε με τη γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει όλο ειρωνεία αλλά και ικανοποίηση. Η Μαργέτα εντοπίζει την Αλεξάνδρα, αλλά η ίδια δεν φαίνεται μετά το ατύχημα να θυμάται τι ακριβώς συνέβη…

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις εβδομάδας

Τετάρτη 22/3 - Επεισόδιο 121

Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τη δυσπιστία της Μαργέτας όσες εξηγήσεις κι αν της δίνει. Η πεθερά της τη «φυλακίζει» για μια ακόμη φορά. «Εσύ το διάλεξες. Δεν μου αφήνεις περιθώρια», ισχυρίζεται. Ο Μάρκος με τη σειρά του έχει να αντιμετωπίσει τον Στέφανο. «Η Ευγενία δεν φταίει σε τίποτα και δεν της αξίζει αυτή σου η στάση», του επισημαίνει ο πατέρας του. «Εχεις δίκιο. Ορκίζομαι να σταματήσω να διεκδικώ την Αλεξάνδρα. Πλέον έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους», του απαντάει. Ομως βυθίζεται σε θλίψη. Την ίδια στιγμή η Ευγενία αποφασίζει να τον εμπιστευτεί. Στο μεταξύ ο Ιάσονας πηγαίνει ξανά στην απομόνωση και τρελαίνεται που μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα αποπειράθηκε να το σκάσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σήφης προωθεί το σχέδιό του να ξεκάνει τον Μάρκο…

Δείτε επίσης: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...

Πέμπτη 23/3 - Επεισόδιο 122

Η Ελπίδα θα συναντήσει τη Μαργέτα, μια συνάντηση από την οποία θα κριθούν πολλά. «Δέχομαι την πρότασή σου να αποσύρω την μαρτυρία μου εναντίον του Ιάσονα, αλλά για να το κάνω αυτό θα πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, θεία μου», της τονίζει. Τα λεφτά που της ζητάει όμως είναι πολλά. «Εχεις τρελαθεί;», τη ρωτάει σαστισμένη. «Καθόλου, αν θέλεις να τον δεις και πάλι έξω από τη φυλακή», της απαντάει η Ελπίδα και τελικά οι δύο γυναίκες τα συμφωνούν. Η Μαργέτα δεν έχει άλλη λύση κι έτσι θα αναγκαστεί να πουλήσει το οικόπεδό της. Σύντομα, θα καταλάβει πως αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευε. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Σήφη και στην προσπάθειά του να προστατέψει τον Μάρκο, θα μπει ο ίδιος στο στόχαστρό του.

Παρασκευή 24/3 - Επεισόδιο 123

Η Αλεξάνδρα νιώθει να ασφυκτιά με την παρουσία της Ανθούλας που κατ’ εντολή Μαργέτας δεν την αφήνει από τα μάτια της. Παράλληλα η Ελπίδα παίρνει μέρος των χρημάτων που συμφώνησε με τη Μαργέτα για να αποσύρει την κατηγορία σε βάρος του Ιάσονα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σήφης και οι άντρες του συλλέγουν πληροφορίες για τον Στέφανο, βάζοντας στο στόχαστρο και τη Μαργέτα. Ο Μάρκος με τη σειρά του μαθαίνει για το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει η Ελπίδα στην κατοχή της. Στην προσπάθειά του να τη βρει, ζητάει πληροφορίες από τον Κοντογιάννη που αστράφτει και βροντάει στη σκέψη ότι η Ελπίδα τον εξαπάτησε. Μέσα σε όλα, ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Αλεξάνδρα και Ανθούλα παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η διάσωση

Η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως η Γεωργία την κατηγορεί ότι την έριξε από τη σκάλα... Ο Στέφανος, που ξέρει ότι τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. «Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Σίγουρα κάτι ετοιμάζουν αυτοί», λέει στον Μάρκο. Στο μεταξύ ο Νικόλας ανακαλύπτει πως η Αννα συγκατοικεί μ’ ένα αγόρι. Με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί τη μοναξιά του και προσεγγίζει συναισθηματικά την εισαγγελέα. Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθειά του, επειδή είναι σε κίνδυνο, κι εκείνος τελικά δέχεται. Εκείνη όμως που τελικά διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι η Αλεξάνδρα, η οποία απάγεται από τον Σήφη. Ομως ο Στέφανος με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση…