Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ξανά στο τρελοκομείο η Μάρμω! Μπλέκει με τον Εγκέφαλο και...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ξανά στο τρελοκομείο η Μάρμω! Μπλέκει με τον Εγκέφαλο και...

Μπορεί απόψε (19/3) οι τηλεθεατές να ψυχαγωγηθούν με μία από τις πιο αγαπημένες σειρές, την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις εξελίξεις), ωστόσο από βδομάδα μπαίνει στο "παιχνίδι" και η σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Κατερίνα και Παναγής μαθαίνουν το πρώτο ευχάριστο νέο μετά από καιρό, την ώρα που η Μάρμω μπλέκει με τον Εγκέφαλο και τον παίρνει μαζί της στον Πλάτανο.

Παναγής και Κατερίνα δίνουν συνέντευξη για το κύκλωμα που εξάρθρωσαν και γίνονται... viral, την ώρα που ο Σίμος παθαίνει ζημιά στο εμφιαλωτήριο. Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να γίνει διευθύντρια στο πανδοχείο ο κόσμος να χαλάσει και επιστρατεύει τον παπά, για να πείσει τη Σύλβια να δεχτεί να την προσλάβει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι αποφασισμένη να πάει να συναντήσει τον Εγκέφαλο, για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί κι έχει βρεθεί ξανά στο τρελοκομείο.

Η Κατερίνα και ο Παναγής μαθαίνουν το πρώτο ευχάριστο νέο ύστερα από καιρό, ενώ ο «πρωτότοκος» έχει πολύ λίγο χρόνο για να μάθει όλα όσα θέλει και να γίνει πλούσιος. Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο, ενώ ο Σώτος κάνει καντάδα στη Σύλβια, με την ελπίδα να τα ξαναβρούν. Η Κατερίνα πάλι, αποφασίζει να τα βάλει με τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Παναγής με τον Σίμο δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τις δουλειές της ζυθομπυραρίας και ζητάνε τη βοήθεια της... Βαλέριας. Η Χρύσα παίρνει μια απόφαση και καλεί Τζώρτζη και Κανέλο για να τους την ανακοινώσει.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο για άλλη μια εβδομάδα

Μια δυσάρεστη επίσκεψη

Τούλα και Μάρμω προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι στ’ αλήθεια τρελός ο Εγκέφαλος ή τις δουλεύει ψιλό γαζί, την ώρα που στο σπίτι του Βαγγέλα τα ξαδέλφια δέχονται μια δυσάρεστη επίσκεψη. Ο Ηλίας με τον Σώτο προσπαθούν να συνεννοηθούν με τους Γερμανούς για την κράτησή τους στο πανδοχείο, ενώ η Βαλέρια έχει αναλάβει να βγάλει άκρη με το χάος που έχουν δημιουργήσει ο Σίμος με τον Παναγή και τον Πετράν, στις παραγγελίες της «Πλατανιώτισσας». Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αποφασίζει να βγει επιτέλους ραντεβού με τον Θύμιο.