Γη της Ελιάς (19/3): «Ούτε νεκρός!» - Η σκηνή Κωνσταντίνου και Ισμήνης που θα προκαλέσει οργή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (19/3): «Ούτε νεκρός!» - Η σκηνή Κωνσταντίνου και Ισμήνης που θα προκαλέσει οργή

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, ειδικά μετά την απαγωγή του Μάνου, αφού Μαρίνα και Ισίδωρος βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο γολγοθάς δεν λέει να σταματήσει στη ζωή του ζευγαριού. Τι θα ζητήσουν οι απαγωγείς; Από την άλλη η Μυρτάλη θα συγκρουστεί με την Αθηνά μετά το χαστούκι που "έφαγε" από την Άννα μπροστά σε όλους τους εργαζόμενους.

Μια σκηνή επίσης με τον Κωνσταντίνου και την Ισμήνη θα φέρει μεγάλη οργή από τους τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά την σειρά, αφού θα της συμπεριφερθεί άσχημα εξαιτίας του κινητού που θα ανακαλύψει πως κρύβει.

Οι σημερινές 19/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη τη Ελιάς

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Την ίδια στιγμή, τόσο η Ιουλία όσο και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο μεταξύ ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει, αλλά τον πιάνουν και τον χτυπούν άσχημα, καταλήγοντας αναίσθητος στο πάτωμα.

Η Μυρτάλη, μετά το χαστούκι που της έριξε η Αννα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, ζητάει από την Αθηνά να την απολύσει. Στο μεταξύ η Αθηνά που γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα της Μυρτάλης, αλλά ξέρει επίσης πολύ καλά και την Αννα, δεν της δίνει σημασία και φυσικά δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μυρτάλης. Οταν η Μυρτάλη βλέπει την Αννα να συνεχίζει να εργάζεται στην επιχείρηση, πηγαίνει κατευθείαν στην Αθηνά, από την οποία με ύφος απαιτεί εξηγήσεις: «Νομίζω ότι κάτι σου ζήτησα. Γιατί αυτή συνεχίζει να δουλεύει στο ελαιοτριβείο; Αθηνά, με αγνοείς;», της λέει.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Η Αθηνά την αντιμετωπίζει στα ίσια: «Μυρτάλη, εδώ είναι δουλειά και δεν με αφορούν τα προσωπικά σου. Αυτά έξω από εδώ. Η Αννα είναι μια από τις καλύτερες εργάτριες που έχουμε και δεν θα την απολύσουμε για ένα πείσμα σου. Το κατάλαβες;», της απαντάει και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα.

Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του: «Σε παρακαλώ όμως να μείνει μεταξύ μας, δεν θέλω να της το πεις», τον παρακαλεί. Στο μεταξύ η Μυρτάλη έξαλλη αλλά και τυφλωμένη από το μίσος, πιάνει τον Αλέξη: «Σου έχει κάνει πολλά, εξαιτίας της δεν μιλάς με τη μάνα σου. Τώρα τα έχει βάλει και μαζί μου και κάνει ό,τι θέλει στην επιχείρηση του πατέρα μου. Θέλω να τη βγάλεις από τη μέση», απαιτεί.

Δείτε επίσης: Τηλεθεατές δυστυχώς... - «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν»

Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα: «Ελα μωρέ, να τη βοηθήσουμε λίγο γιατί στο σπίτι την έχουν στην πίεση», της λέει. Την ίδια ώρα ο Αρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Στο μεταξύ η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις: «Τι είναι αυτό, Κωνσταντίνε; Εχεις κρυφό τηλέφωνο; Για ποιο λόγο; Πού μιλάς με αυτό;», τον ρωτάει.

Η κατάληξη του Μάνου μετά την απαγωγή του

Ενώ ο Μάνος κρατείται ακόμα από τους απαγωγείς, η ώρα που θα βρεθεί και πάλι ελεύθερος φτάνει, καθώς η αστυνομία κινείται παράλληλα με την οικογένεια και στήνει μια δύσκολη επιχείρηση απελευθέρωσης!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το TV24

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρι των απαγωγέων, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία, από φόβο. Στο μεταξύ οι ώρες περνάνε και οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο: «Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωή του Μάνου. Σταματήστε πια με τις διαπραγματεύσεις. Το έχετε παρατραβήξει δεν θα μας βγει σε καλό», του λέει θυμωμένη.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα: «Τι κάνεις ρε, πουλάς τσαμπουκά;», τον ρωτάνε και τον ξυλοφορτώνουν άσχημα. Λίγο αργότερα οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται: «Παναγία μου, τον χτύπησαν, δεν αστειεύονται, δεν βλέπετε; Δώστε τους ό,τι ζητάνε, θα τον σκοτώσουν», ικετεύει κλαίγοντας η Μαρίνα και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων: «Είμαστε εντάξει, θα πάρετε ό,τι ζητήσετε, φτάνει να μου παραδώσετε τον γιο μου ζωντανό», τους λέει.

Γη της Ελιάς Μάνος

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση: «Τα λεφτά θα μας τα φέρει η γυναίκα του και κοίτα μην κάνετε καμιά βλακεία, γιατί δεν θα τον ξαναδείτε ζωντανό», τον προειδοποιούν. Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! O Αλέξης κόβει τα φρένα της Αθηνάς για χάρη της Μυρτάλης και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Αφού τους αφήνει να πλησιάσουν, γίνεται η επέμβαση και αρχίζει ένας ανελέητος «πόλεμος», όπου υπάρχουν θύματα. Η Μαρίνα έντρομη φοβάται για την ζωή του Μάνου, αλλά οι απαγωγείς στον φόβο για να μηνσυλληφθούν όλοι, αφήνουν τον Μάνο. Η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον από αυτούς, ενώ ένας ακόμη πέφτει νεκρός!

Δείτε όμως εδώ ποιος είναι ο απαγωγέας του!!

Η Ιουλία κάνει κρυφή συμφωνία με τον Δημοσθένη!

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον: «Μου φαίνεται καλή περίπτωση. Ο ελαιώνας είναι μεγάλος και περιποιημένος, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Ετσι κι αλλιώς είχαμε πει ότι χρειαζόμαστε κι άλλα κτήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες της παραγωγής», λέει. Η Ιουλία μόλις το μαθαίνει σκέφτεται κάτι που ίσως θα μπορούσε να βγάλει τον Στάθη από το επαγγελματικό αδιέξοδο. Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο καθώς δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά. Χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, κανονίζει μια συνάντηση με τον Δημοσθένη και του ζητάει να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.