Γη της Ελιάς: Η αγωνία "θα χτυπήσει κόκκινο" - Αποκαλύφθηκε ο απαγωγέας του Μάνου!

Δεν έχει κινήσει υποψίες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η αγωνία

Χαμός γίνεται στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, σε κάθε επεισόδιο, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν υπάρχει κάποιος χαρακτήρας που να μην έχει μπλεξίματα το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό πως σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η Μαρίνα και ο Ισίδωρος, διότι θα απαγάγουν τον Μάνο και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο (δείτε εδώ την έκτακτη απόφαση του καναλιού για το σίριαλ).

Ποιος, όμως, κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει; Στη Μάνη, γενικότερα, υπάρχει ένα κύκλωμα σωματεμπορίας, ναρκωτικών κ.ο.κ., πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Δημοσθένης. Κανείς δεν θα σκεφτόταν πως εκείνος το διευθύνει, εφόσον έχει δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις με τους κατοίκους της πόλης και δεν έχει κινήσει υποψίες.

Τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Μάνου στη Γη της Ελιάς

Επομένως, κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει πως εκείνος οργάνωσε και αυτή την απαγωγή. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Θέλει να αποσπάσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την οικογένεια του Μάνου και συγκεκριμένα του πατέρα του, γι' αυτό και θα ζητήσει πολλά λίτρα, ώστε να τον αφήσει ελεύθερο.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε...»

Η αγαπημένη Αγγελική Κιντώνη, η αλλιώς η «Αλκμήνη» από την Γη της ελιάς παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη.

Μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά του Mega, όπου και πρωταγωνιστεί, δίνοντάς μας κάποια hint για τα επόμενα επεισόδια, αποκλειστικά και μόνο εδώ!

Γη της ελιάς: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από την «Αλκμήνη

Ο ρόλος της χημικού Αλκμήνης στην “Γη της ελιάς” θα συνεχίσει να έχει πολλές ανατροπές;

Ήδη έχει αρχίσει να προβάλλεται μια πιο ανατρεπτική Αλκμήνη που αποκαλύπτεται σιγά σιγά η ταυτότητά της, το παρελθόν της, οι επιλογές της, δείχνει ότι είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται να πειραματιστεί. Ωστόσο στην συνέχεια των επεισοδίων θα δούμε από την μεριά της μια πιο ασταθή συμπεριφορά που δεν μας έχει συνηθίσει, οι επιλογές της αλλάζουν πολύ γρήγορα και πολλές φορές οι συμπεριφορές της είναι “κακές”...

Υπάρχουν και άλλα μυστικά που κουβαλάει πέρα από την σχέση της που αποκαλύφτηκε με την Αντωνία και που ομολογουμένως μας εξέπληξε;

Είμαι σίγουρη ότι η Βάνα Δημητρίου θα έχει γράψει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Θα γίνουν κάποια ανατρεπτικά πράγματα στην συνέχεια. Οι επιλογές τής Αλκμήνης θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στην συγκατοίκηση και στις φιλίες της και στην συνεργασία της. Ας ελπίσουμε να μην χάσει τελείως τον εαυτό της.

Οι ενοχλήσεις από την Αντωνία θα συνεχιστούν;

Μέχρι στιγμής η Αντωνία έχει φύγει από το πεδίο, επειδή όμως τα σενάρια αλλάζουν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή της εδώ.

Backstage βίντεο από την φωτογράφισή της στο περιοδικό YOU