Γη της Ελιάς: Σπαραγμός για τον Μάνο - Μαρίνα και Ισίδωρος μαθαίνουν πως...

Spoiler "φωτιά" για τα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Σπαραγμός για τον Μάνο - Μαρίνα και Ισίδωρος μαθαίνουν πως...

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς. Ο Μάνος και η οικογένεια του όπως θα παρακολουθήσουμε, θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Θα τους βρει μια νέα τραγωδία που θα συγκλονίσει όλη την Μάνη.

Μπορεί να πέρασαν τεράστια λαχτάρα λόγω της υγείας της Μαρίνας, αφού κανείς γιατρός δεν έβρισκε τι είχε και τα συμπτώματα της επιδεινώνονταν, ωστόσο πάνω που είπαν πως όλα είναι καλά και θα περάσουν στιγμές ευτυχίας, θα ενημερωθούν για τα κακά μαντάτα.

Θύμα απαγωγής ο Μάνος στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες στη Γη της ελιάς: «Τι θέλετε από μένα, ποιοι είστε;» - Θύμα απαγωγής ο Μάνος!

Σύμφωνα με spoiler, ο Μάνος θα περάσει θύμα απαγωγής! Μια ημέρα ενώ θα λείπει για δουλειές εκτός σπιτιού, Μαρίνα και Ισίδωρος θα συνειδητοποιήσουν πως λείπει πολλές ώρες και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Θα ξεκινήσουν να τον ψάχνουν, όμως δεν είναι πουθενά.

Τότε θα απευθυνθούν στην αστυνομία και συγκεκριμένα στον Κουράκο και την Δήμητρα, ωστόσο θα τους πουν πως είναι πολύ νωρίς για κακές σκέψεις. Σύντομα όμως θα μάθουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής....

Δείτε επίσης: «Τελειώνω φέτος! Το έχουμε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου» - Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς και το ανακοίνωσε στον αέρα του ΑΝΤ1

Οι σημερινές 28/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τη Μαργαρίτα να επέμβει πιο άμεσα και δραστικά στο θέμα του Αλέξη: «Σε παρακαλώ, δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύεις; Κάνε κάτι άμεσα πριν το μετανιώσεις μετά», της επισημαίνει, όμως εκείνη δεν θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα: «Αθηνά μου, προσπαθώ με το μαλακό, αν το τραβήξω στα άκρα φοβάμαι ότι θα έχω τα αντίθετα αποτελέσματα», της απαντάει.

Δείτε επίσης: Spoiler "φωτιά" - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται ζευγάρι με την...

Στο μεταξύ η Ειρήνη δίνει κατάθεση στο Τμήμα, αλλά δεν πτοείται από την πίεση του Κουράκου κι εκείνος, ελλείψει στοιχείων, αναγκάζεται να την αφήσει ελεύθερη, ενώ η Αρετή πηγαίνει στην ταβέρνα με τον Ανδρέα κι εκεί πέφτει πάνω στη Βασιλική και τον Φίλιππο, όπου σχεδόν του κάνει «μόστρα» τον νέο της σύντροφο.