Γη της Ελιάς: Τηλεθεατές δυστυχώς... - «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν»

Το ανακοίνωσε επίσημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Τηλεθεατές δυστυχώς... - «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν»

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε πως αποχωρεί από την Γη της Ελιάς και την τρίτη σεζόν αυτής μία από τις πρωταγωνίστριες, κάτι που σόκαρε τους πιστούς τηλεθεατές. Αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία υποδύεται την Μυρτάλη. Δεν πρόκειται να αναφερθούμε, όμως ξανά σε εκείνη.

Μαζί της στο σίριαλ του MEGA βρίσκεται και ο πραγματικός της σύντροφος, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος πρόσφατα επιβεβαίωσε την σχέση τους με το μήνυμα λατρείας που έγραψε δημόσια για εκείνη (δείτε το εδώ), αλλά δυστυχώς μέσα από τη συνέντευξή του στο My Tv αποκάλυψε πως και εκείνος εγκαταλείπει τον ρόλο του Αλέξη και δεν θα συνεχίσει μαζί με το υπόλοιπο καστ.

Η ανακοίνωση του Σκουρλέτη για το τέλος του από την Γη της Ελιάς

Περίμενες ότι η σειρά θα διατηρήσει τη δυναμική της δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού;

Η «Γη της ελιάς» έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και γι’ αυτό θα συνεχίσει ακάθεκτη για τρίτη συνεχή χρονιά. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, γίνονται πραγματικά πολύ ωραία πράγματα και δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να βγει στον «αέρα» του MEGA το «Milky Way».

Σκουρλέτης Γη της Ελιάς

Εσύ, όμως, δεν θα βρίσκεσαι στην τρίτη σεζόν, σωστά;

Όχι, δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Θα φύγω κάποια στιγμή σ’ αυτή που διανύουμε. Πλέον, ο Αλέξης είναι σε ένα σημείο που έχει κάνει τέρατα και αργά ή γρήγορα πρέπει να αποκαλυφθούν.

Κάνοντας έναν απολογισμό, τι σου έχει χαρίσει και τι σου έχει στερήσει αυτή η δουλειά;

Τα θετικά είναι αυτά που μου έρχονται πρώτα. Δηλαδή ότι μαθαίνω τη δουλειά και το επάγγελμα που έχω αποφασίσει ότι θέλω να κάνω για όλη μου τη ζωή μού έχει χαρίσει ωραίες στιγμές και έχω πάρει σημαντικά μαθήματα. Ακόμα, με έχει εξελίξει και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Κάθε δουλειά σού δίνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, μια καθημερινή σειρά σε κάνει να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε γρήγορο ρυθμό και χρόνους. Στα «αρνητικά», ίσως, να έβαζα ότι λείπω πολύ από την Ελλάδα και έχω αποκοπεί από διάφορα πράγματα που έπρεπε και πρέπει να είμαι εκεί. Όμως, δεν μπορώ να πω και αρνητικά γιατί θέλω σ’ αυτό που κάνω να δίνομαι ολοκληρωτικά.

Αποκλειστικό! Απεγνωσμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα ο Φίλιππος

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ δένεται ο Φίλιππος με την Ειρήνη κι ενώ τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική του λένε να ηρεμήσει γιατί καρφώνεται, τόσο περισσότερο ο Φίλιππος αναπτύσσει το αδελφικό αίσθημα απέναντί της και φτάνει ακόμα και σε ακραίο σημείο για να την υπερασπιστεί! Οι εξελίξεις στην Γη της Ελιάς, καθηλώνουν!

Από την Μαρία Μεταξητινού για το TiVi Σήριαλ

Όπως έχουμε δει, ο Φίλιππος συμπονάει και νοιάζεται την Ειρήνη, αψηφώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί το μεγάλο και ένοχο μυστικό του. Η Ειρήνη φυσικά συνεχίζει να μην ξέρει τίποτα, αλλά κι αυτή για κάποιο λόγο αισθάνεται πολύ κοντά με τον Φίλιππο και του λέει σχεδόν όλα της τα μυστικά, τους φόβους της και τα παράπονά της για την οικογένειά της και κυρίως για τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει σαν αδελφός και μάλιστα ακόμα και στα προσωπικά της. Έτσι πιάνει τον Λεωνίδα και τον ρωτάει ανοιχτά: «Θέλω να μου πεις για την Ειρήνη. Τι αισθάνεσαι, ρε φίλε, γι’ αυτήν; Περνάς την ώρα σου ή βλέπεις σοβαρά τη σχέση σας;», του λέει και ο Λεωνίδας παραξενεύεται: «Γιατί ρωτάς, δεν καταλαβαίνω; Τέλος πάντων, δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως μια χαρά περνάμε με το κορίτσι. Σου είπα, παρά την ηλικία της είναι φωτιά», του τονίζει και ο Φίλιππος ταράζεται, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι: «Εντάξει, το κόβεις τώρα; Σε ρωτάω γιατί η Ειρήνη είναι ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη, είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις», του επισημαίνει.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! O Αλέξης κόβει τα φρένα της Αθηνάς για χάρη της Μυρτάλης και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Στο μεταξύ η Ειρήνη που έχει βρει παρηγοριά στον Φίλιππο, του λέει όλα της τα παράπονα: «Δεν αντέχω πια εκεί μέσα. Η μάνα μου είναι σαν να μην υπάρχει για μένα και ο πατέρας μου δεν με αφήνει να πάρω ανάσα. Συνέχεια φωνές και απαγορεύσεις. Φοβάμαι να βγω μη με δει, μην το μάθει», του λέει. Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και ξεσπάει: «Τι άνθρωπος ρε είναι αυτός; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του; Δεν αντέχω άλλο να τη βλέπω έτσι. Μου έρχεται να τον σκοτώσω», φωνάζει.

Ο Στάθης που τον βλέπει έτσι παραξενεύεται: «Φίλιππε όπα, τι νεύρα είναι αυτά; Ωραία, η Ειρήνη καταπιέζεται. Καταλαβαίνω να μην το βρίσκεις σωστό, αλλά τι σε νοιάζει εσένα και αντιδράς έτσι; Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό. Τι ζόρι τραβάς με τον Δημοσθένη;», τον ρωτάει και πάνω στα νεύρα του ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της: «Πώς να μη με νοιάζει, ρε Στάθη; Η Ειρήνη είναι αδελφή μου, αίμα μου», του ομολογεί και ο Στάθης παγώνει.

Δείτε επίσης: Η αγωνία "θα χτυπήσει κόκκινο" - Αποκαλύφθηκε ο απαγωγέας του Μάνου!

Γη της Ελιάς Δημοσθένης Ειρήνη