Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Έρχονται επικές σκηνές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένη σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς είναι άκρως καταιγιστικά. Ήδη γνωρίζουμε το τέλος ορισμένων πρωταγωνιστών οι οποίοι έχουν ανακοινώσει αποχωρούν και δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο που θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, κεντρικό πρόσωπο της σειράς σε συνέντευξη του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα χωρίς όμως να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το τι θα του συμβεί στο μεγάλο φινάλε.

Ακόμη μια πρωταγωνίστρια που άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής το μέλλον της στην Γη της Ελιάς είναι η Αρετή η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές. Έχει ξεφτιλίσει τον πρώην σύζυγό της, έχει διώξει το ένα της παιδί στο εξωτερικό, ενώ πλέον δεν έχει καμία σχέση με την κόρη της Βασιλική.

Ο χωρισμός της Αρετής και η ευτυχία στο τέλος

Σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησε σχετικά με την σειρά, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αρετή να περνάει πολύ δύσκολα λόγω της κατάστασης που θα βρεθεί η προσωπική της ζωή. Για ακόμη μια φορά θα απογοητευτεί από τον άνδρα που ερωτεύτηκε.

Γη της Ελιάς Αρετή

Λίγο πριν το τέλος θα ανακαλύψει πως ο Ανδρέας δεν είναι αυτός που νομίζει, αφού είναι παντρεμένος και μάλιστα έχει καλές σχέσεις με τη γυναίκα του. Η Αρετή λοιπόν θα πάει μεγάλο σοκ και θα τον χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο, πετώντας τον στον δρόμο.

Η ψυχολογία της θα είναι στα πατώματα και στήριγμα της θα έχει την Ασπασία, την οποία και εκείνη στήριξε με το θάνατο του γιου της. Στο τέλος ωστόσο όπως φημολογείται, θα βρει την ευτυχία της.

Όπως φαίνεται ο Ανδρέας θα χωρίσει την γυναίκα του για να είναι μαζί της.

Το ισχύει ωστόσο από όλα αυτά θα το δούμε στις οθόνες μας! Μέχρι στιγμής δείτε πριν προβληθούν στην τηλεόραση τα επεισόδια της εβδομάδας 20/3 έως 24/3.