ΣτΟργή (24/03): Απογοητευτική η πρώτη νύχτα του γάμου της Καίτης

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣτΟργή (24/03): Απογοητευτική η πρώτη νύχτα του γάμου της Καίτης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 24/3 επεισόδιο της σειράς Στοργή, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της Στοργής

Επεισόδιο 23: «Αυτοεκτίμηση»

Η πρώτη νύχτα του γάμου της Καίτης δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες του άντρα της. Σαν αποτέλεσμα, εκείνος γίνεται εκδικητικός απέναντί της, πιστεύοντας ότι τον απορρίπτει. Στο μεταξύ, η Καίτη αποκαλύπτει στη γιαγιά της όλη την αλήθεια για τον πατριό της. Σύντομα θα μπει στην ζωή της Καίτης ο Λουκάς... Ο Σάκης ο Μόρτης μιλάει στη Γιατρό για την γυναίκα του, την Ιουλία. Η ζωή του μοιάζει με κινηματογραφική ταινία, αλλά για εκείνον έχει έρθει η ώρα να αλλάξει ζωή.

Τι θα δούμε στο επόμενο (24) επεισόδιο;

Όταν η Καίτη αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Λουκά για να γλιτώσει από τη ζωή που κάνει μαζί του, βρίσκει δουλειά και καταφύγιο στο εργαστήρι της κυρίας Ρένας. Η Ρένα με την καλοσύνη της κερδίζει την εμπιστοσύνη της Καίτης κι εκείνη της τα λέει όλα. Συγχρόνως, γνωρίζει τον Φάνη, που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή που γεννιέται η μικρή Ναταλία και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν οικογένεια. Ο Σάκης ο Μόρτης, μετά τον τραυματισμό του προσπαθώντας να σώσει την Ιουλία, συγκινεί τον Καίσαρα που δίνει τη συγκατάθεσή του για να παντρευτεί την αδερφή του. Ο Καίσαρας όμως κρατάει κρυφό απ’ όλους το γεγονός ότι είναι άρρωστος… Στο μεταξύ, ο Σάκης ανακοινώνει στη Γιατρό το νέο επαγγελματικό του πλάνο. Η μέρα στο γραφείο ολοκληρώνεται με ένα πάρτι-έκπληξη για τη Γιατρό.