Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το απολαυστικό βίντεο στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Στην Γη της Ελιάς ετοιμάζεται να μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος όπως θα δούμε μέσα στα επόμενα επεισόδια, θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Οδυσσέα Αντωνιάδη, ενός τουρίστα στη Μάνη με αρκετά μυστήρια συμπεριφορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα εδώ και μερικές μέρες έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως θα τον δούμε το Πάσχα.

Μάλιστα, ο Ντάνος δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και φαίνεται πως θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω με την άφιξη του, μιας και το βλέμμα του είναι αρκετά υποσχόμενο και μυστηριώδες!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να μπαίνει εντωμεταξύ στην σειρά, ωστόσο άλλοι αποχωρούν (δείτε εδώ ποιοι).

Το βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς αποκλειστικό: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Οι δηλώσεις του για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA

«Πρώτα ο θεός θα με δείτε στην Μάνη. Ο κύριος λόγος της έλευσης μου στην Μάνη είναι για την Γη της Ελιάς. Θα είμαι εκεί με αυτό το καταπληκτικό καστ. Θα πάω για να λύσω αρχικά ένα μυστήριο που χρειάζεται να λυθεί, αλλά θα γίνει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον που θα με κάνει να μείνω λίγο περισσότερο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την συνεργασία. Είμαι χαρούμενος, αλλά αισθάνομαι και την ευθύνη του πράγματος. Για μένα είναι τιμή να συνεργαστώ με το καστ της Γης της Ελιάς. Το story το οποίο ακολουθεί δεν το περιμένετε», είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς.