Παράδεισος των κυριών: Δίνει εντολή να τον σκοτώσουν - Η συγκλονιστική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 27-31/3 επεισόδια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: Δίνει εντολή να τον σκοτώσουν - Η συγκλονιστική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 27-31/3 επεισόδια

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στην σειρά του ALPΗΑ, Ο παράδεισος των κυριών, καθώς το διαζύγιο του Ντίνου έχει βγει και πλέον είναι ελεύθερος να παντρευτεί με τη Μιράντα.

Την ίδια στιγμή η Μιράντα τσακώνεται με την Αμαλία που τον παρενοχλεί, ενώ ο Πάρης ανακαλύπτει με τη βοήθεια του Μάρκου τις παρανομίες του πατέρα του. Η Βικτώρια κινδυνεύει ξανά από τον Χρηστίδη και η Ολγα αποφασίζει να πάρει διαζύγιο.

Οι εξελίξεις της επόμενης 27-31/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 106

Μια ανατροπή στα σχέδια της Λιζέτας τής φέρνει μεγάλη αναστάτωση, καθώς στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει πάει για να βρει τη μικρή στο ίδρυμα που τη φυγάδευσαν, πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με την Ειρήνη, τη μητέρα του Ντίνου. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος συλλέγει μια καινούρια πληροφορία για το θέμα των υιοθεσιών. Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια, που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο.

Η Αμαλία δεν μπορεί να αντισταθεί στην παρουσία του Ντίνου και δεν χάνει στιγμή να μην είναι κοντά του και να του εκφράζει την αγάπη της: «Ντίνο, ποτέ δεν με άφησες να σου εξηγήσω. Σ’ αγαπώ, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα», ισχυρίζεται, ο Ντίνος όμως συνεχίζει να αντιστέκεται: «Αμαλία, σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ», της ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα η Μιράντα βλέπει όλες αυτές τις κινήσεις και κάνει σκηνή στον Ντίνο: «Το ήξερα ότι δεν θα σε άφηνε σε ησυχία. Πάντα βρίσκει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά σου κι εσύ δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό», τον κατηγορεί.

Παράλληλα α η Βικτώρια εμφανίζεται χτυπημένη και με μελανιές στο πρόσωπο, κάτι που βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Αγη: «Τι έπαθες; Γιατί είσαι σ’ αυτά τα χάλια;», τη ρωτάνε, κι εκείνη τους λέει ψέματα: «Δεν ξέρω, κάποιοι άγνωστοι με χτύπησαν για να με κλέψουν. Πονάω, φοβήθηκα, δεν είμαι καλά και δεν ήξερα πού να πάω», υποστηρίζει και κάνει ότι κλαίει. Στο μεταξύ, στην πρότασή τους να πάνε στην αστυνομία, η Βικτώρια αρνείται κατηγορηματικά: «Όχι, δεν θέλω, απλά ζαλίζομαι και θα μείνω για λίγο μαζί σας», τους λέει. Ωστόσο, τόσο ο Αγης όσο και ο Χριστόφορος δεν ακούνε τίποτα και καλούν γιατρό στο σπίτι για να τη δει, ο οποίος καταλαβαίνει φυσικά ότι όλα είναι ψέματα, αλλά μετά από παράκληση της Βικτώριας δεν τους το αποκαλύπτει: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα περάσει, θέλει λίγη φροντίδα μόνο», τους ανακοινώνει.

Η Ολγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση, να συνεχίσουν να βλέπονται αλλά μόνο σαν φίλοι, ενώ ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του έκανε αυτή την τεράστια αύξηση στο ενοίκιο του Μεμά και της οικογένειάς του. Την ίδια στιγμή η Ολγα ζητάει από τον Αποστόλη να χωρίσουν: «Θέλω διαζύγιο, τώρα», του λέει κι εκείνος έξαλλος της το ξεκόβει: «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο που να χτυπιέσαι. Ούτε από το σπίτι θα φύγω, ούτε υπογραφή δεν πρόκειται να βάλω στον αιώνα τον άπαντα», της ξεκαθαρίζει και την ίδια στιγμή επικοινωνεί με τον Ζήση: «Ακουσέ με καλά. Θέλω να παρακολουθείς τη γυναίκα μου συνέχεια. Να μην τη χάσεις από τα μάτια σου ούτε λεπτό», του τονίζει. Στο μεταξύ στον «Παράδεισο» η Φωφώ είναι σε κακά χάλια και μετά από πίεση της Ζηνοβίας τής εξομολογείται κλαίγοντας στην αγκαλιά της ότι είναι δυστυχισμένη στον γάμο της, επειδή ο άντρας της την απατάει.

Δείτε επίσης: «Η σχέση της Όλγας με τον Γιαμαλή είναι...» - Η αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για την σειρά του ALPHA

Οι εξελίξεις της επόμενης 27-31/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 107

Παράλληλα, στο σπίτι των Βασιλείου η Ολγα δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του Σωτήρη και ταράζεται: «Τι θέλεις εσύ εδώ τέτοια ώρα;», τον ρωτάει και ο αστυνόμος τής εξομολογείται: «Δεν περνάει μέρα που να μη σε σκεφτώ. Ναι, θέλω το παιδί μου. Ναι, είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να είμαι και καλός σύζυγος», της ομολογεί. Η Ολγα τον βάζει μέσα στο σπίτι και την ώρα που έρχονται πολύ κοντά οι δυο τους, ξυπνάει ο Πάρης και τους βλέπει...

Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Στο μεταξύ στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας, καθώς η Γεωργία τους λέει ότι έχει ακόμα το παιδί. Η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και αρχίζει να φωνάζει: «Θα πάμε μαζί να το ρίξεις αύριο κιόλας», της λέει, ενώ η Γεωργία κλαίει απαρηγόρητη: «Σε παρακαλώ, δεν θέλω, δεν μπορώ να το κάνω αυτό», την εκλιπαρεί. Ο Μάρκος τρελαίνεται για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά της γυναίκας του και επεμβαίνει: «Πιπίτσα, σκάσε επιτέλους! Η Γεωργία θα κάνει ό,τι θέλει», της το ξεκόβει.
Παράλληλα, η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο, ότι έχει μπλέξει πολύ άσχημα με τον τζόγο και παίζει χαρτιά καθημερινά. Στο μεταξύ ο Βύρωνας μαθαίνει ότι το διαζύγιο του Ντίνου έχει βγει και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει στον «Παράδεισο» και τους το ανακοινώνει: «Το διαζύγιό σου έχει βγει και η Λιζέτα σού έλεγε ψέματα. Δεν είσαι παντρεμένος», τον ενημερώνει. Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης ξυπνάει από το κώμα που είχε πέσει από το δηλητήριο που του έβαλαν και η Βικτώρια φοβάται ότι τα ψέματα τελείωσαν κι έτσι δίνει εντολή να τον σκοτώσουν πριν προλάβει να μιλήσει, στέλνοντας τον Αναγνώστου στο δωμάτιο του νοσοκομείου να τον αποτελειώσει. Ωστόσο δεν θα προλάβει και πάλι, καθώς κάποιος μπαίνει και τον χτυπάει από πίσω στο κεφάλι.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 108

Η αύξηση του ενοικίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπενετάτου και σε απόγνωση η Σύρμω, ο Μεμάς και ο Πασχάλης ψάχνουν να βρουν τρόπο να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα… Στο μεταξύ ο Ντίνος και η Μιράντα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά το νέο που τους έδωσε μεγάλη χαρά: «Επιτέλους αγάπη μου, θα παντρευτούμε», της λέει, αλλά αντίθετα με το ζευγάρι, τόσο ο Μάρκος όσο και η Αμαλία δεν το παίρνουν καλά και έρχονται και οι δύο σε πολύ δύσκολη θέση… Η Πιπίτσα αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της και αρχίζει να της φέρνει προξενιά και γαμπρούς ευκατάστατους και καθωσπρέπει και φυσικά πολλά χρόνια μεγαλύτερούς της, κάτι που κάνει την κοπέλα να μην μπορεί άλλο. Η Ολγα βρίσκεται απολογούμενη στον Πάρη για τις επιλογές της. «Συμφωνούσα να φύγεις απ’ αυτόν τον γάμο. Πρώτος εγώ σου έλεγα να χωρίσεις, όχι όμως για κάποιον άλλον, αλλά γιατί έπρεπε να αποδεσμευτείς απ’ αυτόν τον άνθρωπο», την κατηγορεί και η Ολγα του εξηγεί: «Οχι παιδί μου, δεν είναι έτσι. Δεν χωρίζω για κάποιον άλλον», του τονίζει και του μιλάει για τον Σωτήρη και τη σχέση τους...

Δείτε επίσης: «Θέλεις να καταστρέψεις την ζωή σου;» - Η Γεωργία ζητάει από τον Πάρη να την παντρευτεί!

Οι εξελίξεις της 27-31/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 109

Στο μεταξύ, μια αναπάντεχη συνάντηση του Χριστόφορου ταράζει τα νερά στο καινούριο σπίτι των Μπουραντάδων και αναστατώνει τη Βικτώρια. Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με την Ειρήνη και αρχίζει να της κλαίγεται για το παιδί: «Ηρθα να βρω τη μικρή Ειρηνούλα. Το μετάνιωσα φρικτά που την άφησα. Το αγαπώ αυτό το παιδί, το θέλω κοντά μου», ισχυρίζεται, αλλά η Ειρήνη καταλαβαίνει για άλλη μια φορά ότι της λέει ψέματα: «Αστα αυτά που μου λες κι άσε τον Ντίνο με τη Μιράντα να πάρουν κοντά τους το παιδί» και στη συνέχεια η Ειρήνη τηλεφωνεί στον Ντίνο: «Είδα τη Λιζέτα, έχει έρθει να πάρει το κοριτσάκι. Το κρύβουν εδώ στη Θεσσαλονίκη, έλα γρήγορα να προλάβεις πριν το πάρει και εξαφανιστεί», τον προειδοποιεί. Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Δεν τον αφήνεις στιγμή, μέχρι που πήγες να τον φιλήσεις κιόλας!

Γιατί μπαίνεις ανάμεσά μας; Γιατί δεν μας αφήνεις ήσυχους;», απορεί η Μιράντα, μαθαίνει όμως ότι η Αμαλία άλλαξε γραφείο για να μην είναι κοντά του. Την ίδια ώρα ο Πάρης βρίσκεται ενώπιον σοκαριστικών αποκαλύψεων, καθώς ανακαλύπτει με τον Μάρκο όλες τις παρανομίες του Αποστόλη σχετικά με τα κτίρια. Ο Πάρης τα χάνει και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, ενώ η Ολγα και ο Αποστόλης συγκρούονται για ακόμα μια φορά: «Αν δεν αποσύρεις την αίτηση διαζυγίου, θα σε κάνω βούκινο», την απειλεί, αλλά η Ολγα για πρώτη φορά δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της: «Οχι, δεν πρόκειται να την αποσύρω και δεν με νοιάζει, ας με κάνεις βούκινο. Μόνο πρόσεξε μη σε βάλω πρώτη εγώ στη φυλακή», τον προειδοποιεί.