Αυτή η νύχτα μένει: Άγριος ξυλοδαρμός στα επόμενα 30-31/3 επεισόδια - Την χτυπάει ανελέητα στο κεφάλι!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: Άγριος ξυλοδαρμός στα επόμενα 30-31/3 επεισόδια - Την χτυπάει ανελέητα στο κεφάλι!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει καθώς η Ζέτα ζει δραματικές στιγμές στα χέρια του Ντόκου, την ώρα που η Νίτσα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο σπίτι του Γιώργη εξαιτίας του Τάσου. Η Διαμάντω μιλάει ανοιχτά στον Στρατή και τον Θοδωράκη και τα όρια για τον Στέλιο πια στενεύουν.

Οι εξελίξεις της επόμενης 30 & 31/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 58

Ο Ντόκος καταφέρνει να εντοπίσει τη Ζέτα στην ταβέρνα όπου έχει πιάσει δουλειά εκείνη και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει. Ετσι, όταν εκείνη σχολάει, εμφανίζεται μπροστά της και την αρπάζει: «Τώρα που σε βρήκα δεν πρόκειται να γλιτώσεις από εμένα», της λέει και τη σέρνει στο σπίτι του. Την κλειδώνει και προσπαθεί να τη βιάσει. Εκείνη του αντιστέκεται και τον διώχνει. Τότε εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει άγρια στο κεφάλι και στο σώμα. Σε μια στιγμή η Ζέτα καταφέρνει να του ξεφύγει και τρέχει να γλιτώσει από τη μανία του. Τρέμει τη ζωή της και από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνη. Την ίδια ώρα, η Διαμάντω αποκαλύπτει στον Στρατή τα πάντα για εκείνη, τον Διαγόρα, το τρομερό ατύχημα του γιου της και τον χωρισμό, ενώ τον προειδοποιεί: «Είναι τόσο αδίστακτος που δεν τον σταματάει τίποτα».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η συγκατοίκηση Γιώργη, Νίτσας και Τάσου δεν κυλάει καλά, ενώ η παράξενη συμπεριφορά της Νίτσας κινεί το ενδιαφέρον του Γιώργη. Η Διαμάντω συναντάει τον Θοδωράκη και του μιλάει για την εκδίκηση που ο Διαγόρας προσπαθεί να πάρει από εκείνη και τον Στρατή: «Θέλει να καταστρέψει τον Στρατή, να κλείσει το μαγαζί και να μας πετάξει στον δρόμο! Ο Διαγόρας είναι ο διάολος ο ίδιος», του τονίζει. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση, εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στα υψηλά κλιμάκια. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου, ο Στρατής αναζητά τον Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Διαβάστε επίσης: «Έρχονται συνταρακτικά πράγματα, κάποια...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 59

«Εσύ σκότωσες τη Μαρίνα; Λέγε ρε!», ρωτάει επιθετικά ο Στρατής τον Χρήστο και εκείνος προσπαθεί να τον διώξει: «Σήκω και φύγε από εδώ και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ μέσα». Ομως, ο Στρατής επιμένει: «Δεν θα φύγω αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω! Πες μου, σκότωσες τη Μαρίνα; Μήπως σκότωσες και τον Νώντα που είχε φωτογραφίες μας και μας εκβίαζε; Ή τον έβαλες εσύ να μας εκβιάσει; Σου χαλούσε τη μόστρα για δήμαρχος;». Τότε ο Χρήστος αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Νώντα Παραδείση. «Δεν σκότωσα τη Μαρίνα, ούτε τον Νώντα! Η Μαρίνα σκότωσε τον Νώντα», και ο Στρατής σοκάρεται με την αποκάλυψη αυτή. «Αποκλείεται η Μαρίνα να έκανε φόνο! Πας να της το φορτώσεις γιατί δεν είναι ζωντανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της», του απαντάει.

Ο Χρήστος του λέει τα πάντα: «Μακάρι να ήταν ψέματα. Η Κούλα, η γραμματέας του Νώντα, ήταν μπροστά στον φόνο και τόσα χρόνια της δίνω χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Δεν πρέπει ποτέ τα κορίτσια να μάθουν τι έκανε η μητέρα τους! Πώς να τους πω ότι είχε εραστή και έκανε και φόνο;», λέει φωνάζοντας. Ο Στρατής μένει άναυδος και μαζί συμφωνούν να κρατήσουν επτασφράγιστο αυτό το τραγικό μυστικό. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούρια αρχή.

Από την άλλη, ο αφηνιασμένος Στρατής αποφασίζει να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων.

Διαβάστε επίσης: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!

Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης με τα στοιχεία που πια έχουν στα χέρια τους, αλλά και με τα δημοσιεύματα, στριμώχνουν τον Στέλιο για τα καλά. Ομως, εκείνος αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του: «Ο Χρήστος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τον Διαγόρα. Δεν καταλαβαίνω, τι προσπαθείτε να κάνετε;», τους ρωτάει και ο Σταματιάδης του απαντάει: «Να μάθουμε την αλήθεια και να βγουν όλα στο φως. Και πίστεψέ με θα το κάνω είτε μιλήσεις είτε όχι».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεσή του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη, η οποία πικραμένη από τη συμπεριφορά του Στρατή, αποφασίζει να ταχθεί με τον εχθρό του, χωρίς να γνωρίζει πως και η ίδια βρίσκεται σε κίνδυνο. Ομως, σύντομα το μετανιώνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και εκείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει: «Μίλα στον Στρατή, έχεις υποχρέωσή να τον προστατεύσεις».