Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (26/3): Ενισχύσεις για τον Ηλία - Η γυναίκα που έρχεται να το φροντίσει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (26/3): Ενισχύσεις για τον Ηλία - Η γυναίκα που έρχεται να το φροντίσει

Ένα νέο και όπως πάντα πολύ απολαυστικό επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή 26/3 για τη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' λίγο μετά το σοκ, που έπαθε η Καίτη...(δείτε εδώ γιατί αποχωρεί από τη σειρά η Ελένη Κοκκίδου).

Οι σημερινές (26/3) εξελίξεις για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ο Αγγελος και η Βέλη υπολογίζουν ότι θα έχουν βοήθεια για το μωρό από τη μαμά της Βέλης. Ομως εκείνη δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί κι έτσι το ζευγάρι ψάχνει απεγνωσμένα για νταντά κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Την ίδια στιγμή, στον χορό του Ποντιακού Συλλόγου, που είναι πρόεδρος ο Μπάμπης, η Λίλα και ο Μήτσος κερδίζουν δώρο ένα τριήμερο στο Μπάνσκο.

Μόνο που αποδεικνύεται απάτη και τότε αρχίζουν η μουρμούρα και τα παρατράγουδα. Στο μεταξύ πλησιάζουν τα γενέθλια της Βούλας, αλλά ο Μηνάς, για κακή του τύχη, δεν το θυμάται. Κι αυτό βέβαια δεν θα του βγει καθόλου σε καλό. Αλλωστε η Βουλίτσα δεν είναι από τους τύπους που αφήνουν τέτοια πράγματα να πέσουν κάτω. Στον Πύργο πάλι, έρχεται η Ελπινίκη με κατάθλιψη να φροντίσει τον Ηλία και εκείνος τη στέλνει σε ψυχολόγο. Τώρα βέβαια ποιος στο τέλος θα χρειαστεί τον θεραπευτή είναι μια άλλη συζήτηση.