Γη της Ελιάς: Δυστυχώς αποχωρεί... - Ανακοινώνει σε όλους πως φεύγει από την Μάνη

Αντίο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Δυστυχώς αποχωρεί... - Ανακοινώνει σε όλους πως φεύγει από την Μάνη

Λίγο έμεινε πριν ολοκληρωθεί και αυτή η τηλεοπτική σεζόν και ορισμένες σειρές, όπως η Γη της Ελιάς ολοκληρώσουν και τον δεύτερο κύκλο τους. Οι εξελίξεις λοιπόν, όσο φτάνουμε στο φινάλε είναι καταιγιστικές και γεμάτες σασπένς. Θλίψη ωστόσο επικρατεί με την απόφαση ορισμένων ηθοποιών να μην συνεχίσουν και την τρίτη σεζόν, η οποία έχει ανακοινωθεί (όχι επίσημα).

Ανάμεσα τους μια εκ των ηθοποιών που παρακολουθούμε κανονικά στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του MEGA και πολλές φορές έχει φέρει στα όρια τους τους τηλεθεατές λόγω του ρόλου της και των κινήσεων του.

Δείτε στο σημερινό 27/3 επεισόδιο: Η σκληρή αλήθεια την χτυπάει καταπρόσωπο - Η Ισμήνη ανακαλύπτει πως ο άντρας της...

Αυτή η ηθοποιός φεύγει από την Μάνη και από την Γη της Ελιάς

Μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την ηθοποιό να ανακοινώνει στην οικογένεια της πως θα φύγει οριστικά από την Μάνη και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, καθώς δεν αντέχει την τροπή που πήρε η προσωπική της ζωή - μάλιστα χώρισε πριν μερικές επεισόδια.

Ο λόγος για την Αντιγόνη! Αφού θα δει πως δεν μπορεί να πάρει πίσω την κόρη της, καθώς τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολο με την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της από τον Μάνο και την Μαρίνα, θα πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη

Θα καταφέρουν να της αλλάξουν γνώμη;

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικό μας, η εγκυμοσύνη της Μαρίνας που θα γίνει γνωστή σε μερικά επεισόδια αργότερα, θα δώσει ελπίδες στην Αντιγόνη να την διεκδικήσει, καθώς η μικρή δεν θα δει με καλό μάτι το νέο μωρό που έρχεται - διαβάστε το αποκλειστικό.