Γη της Ελιάς: Η χαρά τους "μαυρίζει" - Η Μαρίνα μένει έγκυος όμως δυστυχώς...

Τι θα συμβεί με την μικρή Αγγελική;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Η χαρά τους

Στην Γη της Ελιάς τα προβλήματα για την Μαρίνα και τον Μάνο δεν έχουν τέλος. Μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε η Μαρίνα και είχε ανησυχήσει τους πάντες, κατάφεραν να χαμογελάσουν. Εκτός του ότι τελικά δεν είχε κάνει σοβαρό, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο στην σειρά (δείτε όλες τις εξελίξεις), βλέπουμε τον Μάνο να έχει πέσει θύμα απαγωγής και να κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν αν η οικογένεια του δεν δώσει τα λύτρα που ζητούν. Η όλη υπόθεση ωστόσο θα έχει αίσιο τέλος - δείτε όμως ποιος είναι ο απαγωγέας του!!

Ο Μάνος θα καταφέρει να γυρίσει στην οικογένεια του και να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά μαζί με την μικρή Αγγελική, παρόλο βέβαια που θα έχουν μικρές "αναταράξεις" από την πραγματική της μητέρα που είναι και αδερφή του.

Έγκυος η Μαρίνα στην Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μαρίνα Μάνος Αγγελική

Στα επόμενα επεισόδια - σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησε - η Μαρίνα θα μείνει έγκυος και το ζευγάρι επιτέλους θα αποκτήσει το δικό του παιδάκι που τόσο επιθυμούσαν. Μπορεί να πέρασαν από 40 κύματα, ωστόσο, επιτέλους να ζήσουν ευτυχισμένοι. Κανείς όμως στην αρχή δεν υπολόγισε την αντίδραση της μικρής Αγγελικής!

Η μικρή φοβάται πως όταν έρθει στον κόσμο το παιδί δεν θα την αγαπάνε πια και θα την εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζηλεύει πολύ. Η Αντιγόνη μάλιστα, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και θα εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τραβήξει την κόρη της κοντά της, ώστε κάποια στιγμή να της αποκαλύψει πως είναι η μητέρα της.

Παιδοψυχολόγος λοιπόν θα επέμβει για να φτιάξει την κατάσταση, αφού η Μαρίνα θα φοβηθεί πολύ για το αγέννητο παιδί της, λόγω και της κατάσταση της υγείας της στο παρελθόν.

Οι σημερινές 21/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Επεισόδιο 133

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμειξή της μπορεί να φέρει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Στο μεταξύ ο Αρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Την ίδια στιγμή ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται σε μεγάλη ρήξη για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους, καθώς ο Στάθης δεν δέχεται να πληρώνει η Ιουλία τα έξοδα: «Τι έγινε; Θα με έχεις εδώ και θα με ταΐζεις; Το ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν αυτά. Τα έξοδα είναι και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο: «Εχω βρει τον αντικαταστάτη σου. Πριν φύγεις από τη δουλειά όμως θέλω να αναλάβεις να τον εκπαιδεύσεις», του λέει, αλλά εκείνος αρνείται.

Δείτε επίσης: Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς πρόσωπο "φωτιά" - Το επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στον αέρα του OPEN

Η Αθηνά πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο, αυτό όμως που της λένε της κόβουν τα πόδια: «Κυρία Νομικού, τα φρένα του αυτοκινήτου σας είναι κομμένα. Κάποιος προσπάθησε να σας σκοτώσει».

Η Αθηνά καταλαβαίνει αμέσως τι έχει συμβεί: «Ο Αλέξης, αυτός το έκανε, με θέλει νεκρή», μονολογεί και μιλάει στον εισαγγελέα για όλα όσα έγιναν: «Αθηνά, δεν θα σου πω ψέματα, κι εγώ πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει».