Αυλαία για "Τα Νούμερα" - Το επικό τέλος της σειράς στην ΕΡΤ

Προσοχή τηλεθεατές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αυλαία για

Δυσάρεστα νέα για τους πιστούς τηλέθεατές της αγαπημένης μουσικής σειράς στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», γιατί το ερχόμενο Σάββατο (1/4) θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, για την φετινή σεζόν, τουλάχιστον.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, μαζί με τους συνεργάτες του, θα κάνουν μια παράσταση, που θα συζητηθεί, πολύ στο twitter, όπως τις προάλλες (δείτε εδώ τα σχόλια). Η ανακοίνωση βγήκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Φοίβου Δεληβοριά στο Facebook.

Το trailer από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Τα Νούμερα"

«Ένας κύκλος κλείνει. Είναι ο κύκλος μιας σεζόν ή ο κύκλος μιας σειράς-παιχνιδιού στην οποία δώσαμε όλη την ψυχή και την αγάπη μας τόσοι άνθρωποι;

Κανείς δεν ξέρει ακόμα-συζητάμε και περιμένουμε. Ξέρουμε μόνο ότι όσοι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε μέσα από αυτή την θεότρελη εμπειρία κι αυτόν τον ασύλληπτο όγκο δουλειάς, θα είμαστε μαζί για πάντα: σαν οικογένεια, σαν περίπολο, σαν πρώτος έρωτας, σαν παλιοί πολεμιστές, σαν λεωφορείο αθλητών, σαν θίασος φυλακισμένων, σαν μεταγλωττισμένα ζωάκια σε κινούμενο.

Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την αγάπη μου, παιδιά- και θα το κάνω όλη αυτή την εβδομάδα με απανωτά σπέσιαλ post-εκπλήξεις. Προς το παρόν το τρέιλερ του τελευταίου φετινού επεισοδίου, της τελευταίας συνεδρίας μας, της τελευταίας μας γιορτής. Πάμε να το χαρούμε- και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουμε», γράφει στην ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Η ανακοίνωση του Φοίβου Δεληβοριά αναλυτικά

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν από τους τραγουδιστές που επέλεξαν μετά το τριήμερο πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη να βγουν και να τραγουδήσουν στα μαγαζιά που εμφανίζονται. Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο καλλιτέχνης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να δικαιολογήσει την στάση του.

Μίλησε για την απόφαση του να εμφανιστεί στη μουσική σκηνή το Σάββατο 4/3, μία μέρα αφότου έληξε το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η Κυβέρνηση.

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Επειδή όμως έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του, οφείλω να δηλώσω τα εξής: Είμαι συντετριμμένος, όπως και κάθε άλλος Έλληνας από την τραγωδία. Ζήτησα αμέσως με επιστολή μου στην ΕΡΤ να μην προβληθεί η εκπομπή μας τις 3 μέρες του εθνικού πένθους.

Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε-και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν.
Τα ίδια ακριβώς είχα αισθανθεί και πράξει στο έγκλημα του Ματιού. Είχα ακυρώσει τις εμφανίσεις μας στην Ταράτσα και είχα πενθήσει και εξοργιστεί μαζί με όλους.

Πηγαίνω στις συγκεντρώσεις, ακούγοντας το συλλογικό κάλεσμα και εύχομαι να γινόντουσαν και να γίνονται συχνότερα για να σταματήσει κάθε είδους έγκλημα, μικρό ή μεγάλο, από τα δεκάδες που δημιουργεί η μανία για το κέρδος και για διατήρηση στην εξουσία. Αυτά-και συγνώμη που αναγκάζομαι να γράψω τα αυτονόητα. Τα λέμε όπου υπάρχει μουσική και κοινωνία. Εκεί ήμασταν και εκεί θα είμαστε πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στους τραγουδιστές αυτούς ήταν και η Πάολα, η οποία ωστόσο έδωσε μέρος των εσόδων στους τραυματίες - δείτε εδώ.