Μαύρο Ρόδο (28/3): «Σκάσε, σταμάτα να μιλάς!» - Αναταραχές στο μοναστήρι με την Ελισάβετ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (28/3): «Σκάσε, σταμάτα να μιλάς!» - Αναταραχές στο μοναστήρι με την Ελισάβετ

Τρίτη (28/3) σήμερα και η καθημερινή και δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό. Η Ελισάβετ ζητά από τον Λευτέρη να επιστρέψουν το επόμενο πρωί. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας της Ελισάβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί, θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: «Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα» - Βάφει τα χέρια του με αίμα;

Αναλυτικά οι σημερινές (28/3) εξελίξεις στην σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Επεισόδιο 86

Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος θα λογομαχήσουν για τη δουλειά και το γραφείο τους, ενώ η Κασσιανή θα βρει αρνητικές τις μοναχές στην υπογραφή της κατοχύρωσης των κτημάτων στους ντόπιους. Ετσι τα κτήματα παραχωρούνται στον Καστρινό και εκείνος χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, η Πολυξένη που το μαθαίνει αρχίζει πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη για να έχει και τους δύο από κοντά.

Τι θα δούμε αύριο 29/3

Επεισόδιο 87

Ο Παράσχος συναντάει τον Βίκο και του λέει όσα έγιναν με τον Καστρινό. «Ρε, είσαι παντελώς ηλίθιος; Τι πήγες και έκανες. Τώρα τι θα κάνουμε; Πώς θα μαθαίνουμε τις κινήσεις του Καστρινού;», του φωνάζει. «Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, να ξεμπερδεύουμε! Δεν θα άντεχα άλλο να μένω δίπλα του και να κάνω το τσιράκι του», του απαντάει ο Παράσχος. Ομως, είναι τέτοιος ο θυμός του Βίκου μαζί του που ο Παράσχος τρέμει ότι θα του κάνει κακό. Κι αυτό γιατί του παραγγέλνει σφαίρες και πιστεύει πως θα τις χρησιμοποιήσει για να τον σκοτώσει. Από την άλλη, η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει γίνει πια εμμονικός με την Ελισάβετ και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει η κατάσταση αυτή. Μάλιστα πίνει πολύ και μεθυσμένος όπως είναι ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό: «Εφόσον η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να ζω εδώ στη Γερακιανή. Θα πάω εκεί κοντά της να μείνω, δεν θα την αφήσω μόνη της με αυτόν τον τιποτένιο», τους τονίζει και φεύγει. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας τής Ελισάβετ ζητώντας να μάθει για ποιο λόγο εκείνη έφυγε στη Γερακιανή. Εκεί θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα. Η Ελισάβετ ζητάει από τον πατέρα της να επιστρέψουν στο χωριό και η κοπέλα επισκέπτεται το μοναστήρι, αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή.