Μαύρο Ρόδο: «Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα» - Βάφει τα χέρια του με αίμα;

Οι επόμενες 26-30/3 εξελίξεις στη σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο: «Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα» - Βάφει τα χέρια του με αίμα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα (26-30/3) επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο καθώς ο Θέμης σοκαρισμένος ανακαλύπτει τον διπλό ρόλο του Παράσχου και οι δύο άντρες αναμετριούνται.

Ο Βίκος ανακαλύπτει την εμπλοκή της Φιλαρέτης στη δική του υπόθεση και πάει στο μοναστήρι να τη βρει. Από την άλλη, ο Γεράσιμος ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αρχίζει πια να γίνεται επικίνδυνος για την Ελισάβετ και τον Πέτρο.

Δείτε επίσης: «Καλέ τι σεχ ήταν αυτό;» - Δεκάδες οι αντιδράσεις στο twitter για την πρώτη ερωτική σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ

Οι επόμενες 26-30/3 εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο

ΚΥΡΙΑΚΗ

Επεισόδιο 84

Η Πολυξένη πηγαίνει να εκβιάσει την Κασσιανή, προκειμένου τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη. «Επειδή κι εγώ θέλω το καλό το δικό μου για το μέλλον, καλό θα είναι να βρεις τρόπο τα χωράφια να μείνουν σ’ εμάς που είμαστε από τον τόπο αυτό και όχι να τα δώσεις στον Καστρινό! Απ’ ό,τι έμαθα, και στην παλιά σου ζωή ήσουν πολύ έξυπνη στο να εξαπατάς κόσμο», της λέει και της δείχνει τις φωτογραφίες της. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση και αποφασίζει πως καλό θα ήταν να επιστρέψει στη Γερακιανή, όμως ο Πέτρος προσπαθεί να την αποτρέψει: «Κάνεις ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω αν γυρίσεις στη Γερακιανή», της επισημαίνει, αλλά εκείνη του ζητάει να μην την πιέζει.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 85

Στην Πάτρα, ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου: «Δεν θα τη βγάλεις καθαρή αν τολμήσεις να αναφέρεις το όνομα του Βίκου», αλλά οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου ολοένα και μεγαλώνουν μέχρι που τον πιάνει στα πράσα να τον προδίδει. Συγκεκριμένα τον πιάνει να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τον Βίκο. «Τι κάνεις εκεί; Μιλάς με τον Βίκο πίσω από την πλάτη μου; Σε είχα δίπλα μου, σε εμπιστευόμουν κι εσύ μου έσκαβες τον λάκκο, ρε καθίκι», του φωνάζει και πιάνονται στα χέρια. Η αναμέτρηση των δύο αντρών είναι σκληρή και ο Παράσχος αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι:

«Ναι ρε, συνεργάζομαι με τον Βίκο! Αυτός είναι το αφεντικό μου αν θέλεις να ξέρεις και όχι εσύ! Ποτέ δεν ήσουν εσύ! Αυτός μ’ έριξε δίπλα σου, να κερδίσω την εμπιστοσύνη σου, να γίνω το δεξί σου χέρι», του ομολογεί και ο Θέμης δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του! «Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα! Δεν θα τη βγάλεις καθαρή», τον απειλεί ο Θέμης, αλλά ο Παράσχος του αποκαλύπτει και για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό και που αφορά στην οικογένειά του: «Θα υποφέρεις, Καστρινέ, για όσα έχεις κάνει», είναι τα λόγια του και φεύγει.

Ο Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε στον Θέμη: «Δεν θα βγεις ζωντανός από εδώ μέσα, σου το ξεκαθαρίζω! Λέγε, τι είπες στον Καστρινό; Γιατί τον συνάντησες; Τι ήθελες μαζί του; Πες τα όλα γιατί θα σε γδάρω ζωντανό». Τότε ο Ζαμάνος αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: «Του είπα να σε βγάλει από τη μέση και μάλιστα του έδωσα και ανταλλάγματα, αλλά δεν δέχτηκε», απαντάει. Ο Βίκος προβληματίζεται και ζητάει από τη Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Καστρινού για να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα σχέδιά του, τώρα που ο Παράσχος έφυγε.

Ο Θέμης υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει προσωπικά την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της: «Θα φροντίσω να ξεδιαλύνω την εμπλοκή του Ζαμάνου στην εξαφάνιση του παιδιού σου! Θα βρούμε το παιδί σου, δεν θέλω να απογοητεύεσαι! Μόλις βρω στοιχεία θα έρθω στο μοναστήρι να σε συναντήσω». Ο Βίκος ταράζεται με όσα ακούει και αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι για να συναντήσει τη Φιλαρέτη και να μάθει για την εμπλοκή της στην όλη υπόθεση! Η αποκάλυψη του μυστικού για την πραγματική τους σχέση ολοένα και πλησιάζει να βγει στο φως.

Δείτε επίσης: «Η καλόγρια θα "τσακίσει" το τεκνό» - Ασύλληπτο spoiler από την Λουκία Παπαδάκη

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 86

Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος θα λογομαχήσουν για τη δουλειά και το γραφείο τους, ενώ η Κασσιανή θα βρει αρνητικές τις μοναχές στην υπογραφή της κατοχύρωσης των κτημάτων στους ντόπιους. Ετσι τα κτήματα παραχωρούνται στον Καστρινό και εκείνος χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, η Πολυξένη που το μαθαίνει αρχίζει πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη για να έχει και τους δύο από κοντά.

Οι επόμενες 26-30/3 εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 87

Ο Παράσχος συναντάει τον Βίκο και του λέει όσα έγιναν με τον Καστρινό. «Ρε, είσαι παντελώς ηλίθιος; Τι πήγες και έκανες. Τώρα τι θα κάνουμε; Πώς θα μαθαίνουμε τις κινήσεις του Καστρινού;», του φωνάζει. «Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, να ξεμπερδεύουμε! Δεν θα άντεχα άλλο να μένω δίπλα του και να κάνω το τσιράκι του», του απαντάει ο Παράσχος. Ομως, είναι τέτοιος ο θυμός του Βίκου μαζί του που ο Παράσχος τρέμει ότι θα του κάνει κακό. Κι αυτό γιατί του παραγγέλνει σφαίρες και πιστεύει πως θα τις χρησιμοποιήσει για να τον σκοτώσει. Από την άλλη, η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει γίνει πια εμμονικός με την Ελισάβετ και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει η κατάσταση αυτή. Μάλιστα πίνει πολύ και μεθυσμένος όπως είναι ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό: «Εφόσον η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να ζω εδώ στη Γερακιανή. Θα πάω εκεί κοντά της να μείνω, δεν θα την αφήσω μόνη της με αυτόν τον τιποτένιο», τους τονίζει και φεύγει. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας τής Ελισάβετ ζητώντας να μάθει για ποιο λόγο εκείνη έφυγε στη Γερακιανή. Εκεί θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα. Η Ελισάβετ ζητάει από τον πατέρα της να επιστρέψουν στο χωριό και η κοπέλα επισκέπτεται το μοναστήρι, αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή.

Δείτε επίσης: Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 87

Στην ταβέρνα κι ενώ ο Γεράσιμος είναι εξαφανισμένος, η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου: «Ο γιος μου σκότωσε τον Διακοσάββα, Λευτέρη! Φοβάμαι πως θα κάνει ξανά κάποιο κακό και τρέμω για τον Πέτρο», του ομολογεί και ο Λευτέρης σοκάρεται με όσα μαθαίνει! Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας αν εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ βρίσκει έξω από το σπίτι της στην Πάτρα μια αφίσα του Διακοσάββα και καταλαβαίνει πως αυτό είναι δουλειά του Γεράσιμου. Ετσι αποφασίζει να πάει να τον βρει και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή.